- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
- Konu Sahibi Buhayatbenim
4.gun okudum kizlar hosgeldiniz rabbim.insallah meleklerinizi tez vakitte hayirlisiyla ve kolay yoldan gonderir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar adetliyim diye okuyamiyorum bittip temizlendigim gun bu guzel dualari okumaya kosarak geliriyorum hepinizi cok optum bol sans allah hepimize versin insallah
2. Gun okudum ben bu arada ev tasidimda oldum bittim valla hic bi yerim kipirdamiyo mik mik bile yok o derece bittim ben biraz gecikmeli devam edicem rabbim gonlumuze gore versin canlarHosgeldin canim bekliyoruz :)
Insallah kuzum insallah hamile kalirsin bu ay ben toplu okuycam heralde girmiyorum bu ara cok ben meryem suresine basliycam canim kk ya cok takilmiyorum hemen umitleniyorum diye biraz kendimi uzak tutayim dedim bakalim onemli gunler yaklasiyo bizimde start verildi bol bol calismaca olursa olur ya takmiyorum cunki gecen ay her gun yaptim 30 gun de pestilim cikti ama turmadi vakti saati degilmis demek10.gun okudum. Arkadasim.beni ruyasinda hamile gormus hadi hayirlisi :)
Insallah kuzum insallah hamile kalirsin bu ay ben toplu okuycam heralde girmiyorum bu ara cok ben meryem suresine basliycam canim kk ya cok takilmiyorum hemen umitleniyorum diye biraz kendimi uzak tutayim dedim bakalim onemli gunler yaklasiyo bizimde start verildi bol bol calismaca olursa olur ya takmiyorum cunki gecen ay her gun yaptim 30 gun de pestilim cikti ama turmadi vakti saati degilmis demek
Banda dua edin hanımlar çok hemde çok istiyorum çocuk ins hrkezin olur allhim duysun sesimizi
Selam canım ins en yakın zamnda hrkeze ins nasılsınMerhaba canim.insallah hayirlisiyla tez vakitte olur amin
Selam canım ins en yakın zamnda hrkeze ins nasılsın
Neyi bekliyor sunİnsallah cok sukur iyiyim beklemedeyim :)