- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.061
Cnm bozulur diyen siteler de var bozulmaz diyen sitelerde.jel sürülüyorsa muayene sırasında kesinlikle bozulurmuş.mecburiyetten ise kefaret değil kaza gerektirirmiş.Canlar şimdi ben doktora gidiyorum oruçluyum muayene ederse sakatlanır mı
çok saol canımCnm bozulur diyen siteler de var bozulmaz diyen sitelerde.jel sürülüyorsa muayene sırasında kesinlikle bozulurmuş.mecburiyetten ise kefaret değil kaza gerektirirmiş.
Sagol.arkadasim.evet yeni eve geldim. Listeyi yapamadim. Agrim var haliyle yatiyrm . 30 yumurta toplanmis massallahi var. Esim bir koli yumurta diye dalga geçiyor :)fulya3535 arkadasimizin bugun yumurta toplama islemi vardi...dua edelim insallah her sey yolunda gider...Benim de kismetse yarin toplancak..Rabbim emeklerimizin karsiligini verir insallah
Masallah masallah :) insallah sağlıkli embriyolar olusup hamile olursuun sonra da gelsinn bebis(ler)Sagol.arkadasim.evet yeni eve geldim. Listeyi yapamadim. Agrim var haliyle yatiyrm . 30 yumurta toplanmis massallahi var. Esim bir koli yumurta diye dalga geçiyor :)
1-2 saat dinleneyim listeyi halletmeye calisicam. Eger yapamazsam bir arkadasimdan yardim isteyecegim.oznur65 sen tecrubelisin yardimci olur musun
Adetin 13. Ilacin12. Gunu. Gecen sefer 15. Gunde olmustu. Her kisinin hatta her ayi farkli olabilirmis. Yumoşlara bagliMasallah masallah :) insallah sağlıkli embriyolar olusup hamile olursuun sonra da gelsinn bebis(ler)ilaçları kullanmaya başladıktan kac gün sonra oldu opu canım?
Anladim canim.. Cok cabuk gecti gunler. Daha hızlı oldu gibime geldi de o yuzden sormustum :))Adetin 13. Ilacin12. Gunu. Gecen sefer 15. Gunde olmustu. Her kisinin hatta her ayi farkli olabilirmis. Yumoşlara bagli
Sağlıklı kaliteli embriyolarin olsun insallahSagol.arkadasim.evet yeni eve geldim. Listeyi yapamadim. Agrim var haliyle yatiyrm . 30 yumurta toplanmis massallahi var. Esim bir koli yumurta diye dalga geçiyor :)
1-2 saat dinleneyim listeyi halletmeye calisicam. Eger yapamazsam bir arkadasimdan yardim isteyecegim.oznur65 sen tecrubelisin yardimci olur musun
Dinlen guzelce canim..Ben stres yapiyrm yarin icin ...cok yumurta olusmamisti benim ..Biraz uzuldum o yuzden stres yaptim..insallah canim hersey yolunda gider hepimizinSagol.arkadasim.evet yeni eve geldim. Listeyi yapamadim. Agrim var haliyle yatiyrm . 30 yumurta toplanmis massallahi var. Esim bir koli yumurta diye dalga geçiyor :)
Tabiki canım bilgileri bana yolla ben hallederim sen dinlenmene bakSagol.arkadasim.evet yeni eve geldim. Listeyi yapamadim. Agrim var haliyle yatiyrm . 30 yumurta toplanmis massallahi var. Esim bir koli yumurta diye dalga geçiyor :)
geçmiş olsun bol bol dinlen ve sıvı tüket canım 30 yumurta toplandı demek maşallahSagol.arkadasim.evet yeni eve geldim. Listeyi yapamadim. Agrim var haliyle yatiyrm . 30 yumurta toplanmis massallahi var. Esim bir koli yumurta diye dalga geçiyor :)
687403_igt(gulay)..........
.Avrenim(ebru)........... için
150 alıyorum
Gülay ve ebru için 200'er alıyorum
fulya3535 kendim için 100 almak istiyorum diğer arkadaşımıza 400 okurum yine uygun olursa
Siradaki arkadaslara 200 ser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?