- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
- #3.081
canm ben ilk 15 kisiye almistim. liste sonuna kadar 200 er yazarmisiniz bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok yumurta olusmasi iyi degil ki . Yarisi zaten kucuk cikacak. Herseyin karari iyi. Fazlasi zarar. Ohss riskim var. Birazda kanama oldu. Fazla yumurta olustugu ixin transfer yapilmayacak dinlenip oyle yaptircam. Stres yapma. Youtubedan stres azaltan videolar dinleDinlen guzelce canim..Ben stres yapiyrm yarin icin ...cok yumurta olusmamisti benim ..Biraz uzuldum o yuzden stres yaptim..insallah canim hersey yolunda gider hepimizin
Amin arkadasim.insallah hepimizin gonlundekini versin yani bebislerimizi tek isteğimiz buFulya canim.rabbim.emeklerinin karsiligi saglik uzun.omurlu evlatlarla.taclandirsin.insallah
Bende siradaki arkadaslara 200 er tane cektim mevla gonullerindeki muradi versin insallah
Bugunki arkadaşlar için okudum 200er tane rabbin kabul etsin
Fulya canim.rabbim.emeklerinin karsiligi saglik uzun.omurlu evlatlarla.taclandirsin.insallah
Bende siradaki arkadaslara 200 er tane cektim mevla gonullerindeki muradi versin insallah
Ben bugünkü liste için 200/200 okudum. Yarına da eklerseniz sevinirim.
canım Sağlıklı kaliteli embriyolarin olsun insallah. gelsin bebişlerrrSagol.arkadasim.evet yeni eve geldim. Listeyi yapamadim. Agrim var haliyle yatiyrm . 30 yumurta toplanmis massallahi var. Esim bir koli yumurta diye dalga geçiyor :)
1-2 saat dinleneyim listeyi halletmeye calisicam. Eger yapamazsam bir arkadasimdan yardim isteyecegim. @oznur65 sen tecrubelisin yardimci olur musun
50-350 aldim[/QUOTE
prensess38(rabia)..........
20.Mmihrimah(aslı
arkadaşlar için 150 şer alıyom
Yumurtalarim toplandi canim 5 tane...umudumu kaybetmek istemiyrm Rabbim ol der ve olur...insallah az olmasina ragmen yumurtalarim bebisime kavusurumcok yumurta olusmasi iyi degil ki . Yarisi zaten kucuk cikacak. Herseyin karari iyi. Fazlasi zarar. Ohss riskim var. Birazda kanama oldu. Fazla yumurta olustugu ixin transfer yapilmayacak dinlenip oyle yaptircam. Stres yapma. Youtubedan stres azaltan videolar dinle
Rabia ve asli için 200er aldım
Rabia ve aslı için 200'er alıyorum kızlar
200-200 aldim
Siradakilere 200 er yaz canim