- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.041
aminnnMukaddes ve gamzeli-es için 200'şer okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim sağlıklı bir gebelik gecirmek nasip etsin inşallah
Rabbim kabul etsin insallahKizlar bu hafta 12.000 ihlas okumaya baslamistim.Cok sukur az once tamamladim...Hepimiz icin dua ettim..Rabbim hepimizin karnini bebislerle doldurur insallah...Benim de bu hafta yumurtalarim toplancak insallah ben de bebisime kavusurum her sey yolunda gider..
Kizlar bu hafta 12.000 ihlas okumaya baslamistim.Cok sukur az once tamamladim...Hepimiz icin dua ettim..Rabbim hepimizin karnini bebislerle doldurur insallah...Benim de bu hafta yumurtalarim toplancak insallah ben de bebisime kavusurum her sey yolunda gider..
Aminn canim insallahRabbim kabul etsin insallah
Ayy canm
Veson ve zambak-zumbak için 200'er alıyorum
fulya3535 bana bugünki kızlar için400/400 yazar mısın?
Siradaki arkadaslara 200 ser
Bugun yogunum.kusara bakmassaniz 100 arti 100 aliyorum.rabbim bu mubarek gun hepimizin.muradini versin hayirli kandiller
Bu günkü arkadaşlar için 200er aldım
Canim sen zaten her gun okuyacagim dedinnya bama ben hergun sana 200 yaziyrm. Senin yazmana gerek yok . Fazla okursan yaz.veson ve
zambak-zumbak Arkadaşlar için 200 şer adet aldım .
kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
alışkanlık yapmışım yazııyorum sürekli neyse canım 200 fazla okursam yazarım o zaman:)Canim sen zaten her gun okuyacagim dedinnya bama ben hergun sana 200 yaziyrm. Senin yazmana gerek yok . Fazla okursan yaz.
Fikrimiz olmadığı için cevap yazamiyoruz canım niye kimse cevap vermiyor diye düşünmeCanlar şimdi ben doktora gidiyorum oruçluyum muayene ederse sakatlanır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?