- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 163
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
- #3.101
Ben yetisemedimmi ne cabuk bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yumurta si canım büyüyen senin tüpKızlar kese göründü ama yumurtaların çok büyümüş dediler kanaman nefes darlığın olursa bizi ara dediler ciddi bir sorun mu bebeğe zararı olur mu korkuttular biraz
Canım tüp bebekti transferin 5. Günü yumurta çatlatma iğnesi yapıldı, buğün ilk defa ultrasona girdim yumurtaların büyümüş dediler zaten karnım çok şiş taşıyamıyorum sanki çok açıklamada yapmadılar eger ağrın, nefes darlığın kanaman olursa acil gel dediler bir sorun olmazsa haftaya tekrar gidicem inş bilmiyorum ya bende panik yaptımNe yumurta si canım büyüyen senin tüp
bebek tedavisi degil miydi yumurta toplama yapıldı ya
Hayir cnm fazla olur diye bitirmeyecegizKizlar ben bisey kacirdim galiba :/
Listeyi bayramdan once bitiriyormuyuz?
Biranda listeyi bitirdim yazilari gorunce oyle karar verdiniz sandimHayir cnm fazla olur diye bitirmeyecegiz
Gebelik takvimin hayırlı olsun canımBiranda listeyi bitirdim yazilari gorunce oyle karar verdiniz sandim
Bu arada bu denemende insallah bebegin seninle olur.Rabbim hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah
Sen zaten bana bastan soylemistin bisey yazmana gerek yokBen her gün 200 okuyorum fakat yazmıyorum bilginiz olsun.
Gebelik takvimin hayırlı olsun canım
maşallah
canım sen niye takıyosunki 5 yumurta çok iyi benim se 5 toplandı 3 ü döllendi kaliteli olan 2 tanesi transfer edildi tutmadı o ayrı ama sayı güzel sorun yok. Aynı dönem tüp benek yaptırdığımız 40 küsür yaşındaki hanımın bir yumurtası vardı döllendi tutundu bu işler hiç belli olmaz doktor bana senden umutluyum o ablayada bak olmama ihtimali yüksek herşeye hazırlıklı ol çok üzülme diyodu :))) Rabbim gönlüne göre versin inşallah üzülme sakınYumurtalarim toplandi canim 5 tane...umudumu kaybetmek istemiyrm Rabbim ol der ve olur...insallah az olmasina ragmen yumurtalarim bebisime kavusurum
arkadaşım endişelenme tüp deneyenlerde sık görülüyor bebeğede hiçbir zararı olmuyor basit bir ilaç tedavisiyle sorunu çözüyorlar rahat ol Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahKızlar kese göründü ama yumurtaların çok büyümüş dediler kanaman nefes darlığın olursa bizi ara dediler ciddi bir sorun mu bebeğe zararı olur mu korkuttular biraz
canım sen niye takıyosunki 5 yumurta çok iyi benim se 5 toplandı 3 ü döllendi kaliteli olan 2 tanesi transfer edildi tutmadı o ayrı ama sayı güzel sorun yok. Aynı dönem tüp benek yaptırdığımız 40 küsür yaşındaki hanımın bir yumurtası vardı döllendi tutundu bu işler hiç belli olmaz doktor bana senden umutluyum o ablayada bak olmama ihtimali yüksek herşeye hazırlıklı ol çok üzülme diyodu :))) Rabbim gönlüne göre versin inşallah üzülme sakın
Evet canim.dogru soyluysn bu isler hic belli olmaz..Rabbim insallah senin de karnini bebislerle doldurur..Yazdiklarini okuyunca daha da umutlandim..Rabbim kimseye umudunu kaybettirmesin..Herkesin emegini versin bu mubarek ayda Rabbim