- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #2.201
Canım benim sağol hep dua ettim rabbim isteyen herkese icinde de bana ver diye hepinize çok çok dua edeceğim her zaman inşallah kısa zamanda benim yaşadığım mutululugu yaşarsınız sizdeoznur65 canim cook sevindim. Rabbim vrrdikten sonra her kosulda veriyor. Kalite bahane. Iyi Kaliteliler bile tutmayabiliyor. O ol derse okuyor.8 deneme dile kolay. Ama sabretmissin ne kadar cok dua ettin burda herkesin dua etmesine sebep oldun.rabbim karsiligini verdi. Bizlerede ümit oldun. Ne buyuk bir mutluluk
Evet katilabilrsinKızlar meraba listeniz açıkmı duaya bende katılabilirmiyim
canim ya masallah subhanallah Allah ins sag salim kucagina almayi nasip etsin464 kızlar çok mutluyum
400 tane alıyorum
Evet katilabilrsin
Istersen kalan 150yi alip baslayabilirsin. Sonra devam edersinTamam canım çok saol yeni kişiye geçince başlıcam sanırım takipteyim Allah kabul etsin dualarımızı inşallah
maaşşaallaahh canım değerin çok iyi tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin. ikiz bebişler geliyorrrr464 kızlar çok mutluyum
İnşallah canım darısı başınıza inşallahmaaşşaallaahh canım değerin çok iyi tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin. ikiz bebişler geliyorrrr
Istersen kalan 150yi alip baslayabilirsin. Sonra devam edersin
Canım kalan 150 yi tsefem aldı biz papyonkilikli nin duasına geçtik sen ona göre al bide aldığında isim yazarsan çok iyi olur karışmaz kafamız
Tamam canim senide alalim artik almayalim diyorum bayrama kadar duamiz bitsinKızlar bende duaya Katılmak istiyorum buğün transfer oldum, duâlarınızdan eksik etmeyin
Listeden sirayla okuyrz en az 250 aliyrz. Hergun 1 kisiye okuyrz. Ya hergun girip kac okuduysan soyluysn yada bastan toplu alip hergun okuysn mesela herkese 250 okuyacagim diysn.ben sana herkes icin 250 yaziyrmÇok sagolun kızlar demekki nasibim varmış, dağıtıyorsunuz siz değil mi yada nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?