- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #2.221
Tamam canım papyonkliti için 250 aldim o zaman
öznurcum umudum kalmadı dediğimde benim 8. Denemem demiştin Allah tamamına erdirsin sen sabrının mükafatını aldın inşallah herkes alır hamilelerin duası kabul olurmuş ya dualarında bizi unutma bu arada benim adım hatice diğer arkadaşlarda adlarını yazacaklarda sanırım adımızla dua edilsin diyeSağol canım benim rabbim sizlere de yaşatsin bu duyguyu
İnşallah canım rabbim bana bu mutluluğu dualarimiz sayesinde yaşattı inşallah sırayla hepimizin güzel haberlerini alırız buradaöznurcum umudum kalmadı dediğimde benim 8. Denemem demiştin Allah tamamına erdirsin sen sabrının mükafatını aldın inşallah herkes alır hamilelerin duası kabul olurmuş ya dualarında bizi unutma bu arada benim adım hatice diğer arkadaşlarda adlarını yazacaklarda sanırım adımızla dua edilsin diye
papyonkilikli arkadaşımız için 300 okudum Allah kabul etsin..
papyonkilikli için 300 adet okuyorum Rabbim kabul etsin
Ben 250 tane okudum
Bence bir mahsuru yok sonucta yerine ulasiyordur.ama arkadaslar ne der bilmemPapyonkilikli Fulya svd deborah btlsrdr arkadaslarin dualarini okudum Allah kabul etsin insallah
surekli giremiyorum onceki arkadaslarinda dualarini okudum ama yazamadim
boyle onceden okumamin bir sakincasi olurmu ?
Sağol canim takip ediyrm okumayanlara bi carpi atiyrm haberiniz olsunKalan 50 yi de ben alayım canım yeni arkadaşa geçelim bu arada brill rumuzlu arkadaşımızda 3 duadir ortada yok bilgin olsun
Canım sen bilirsin liste yönetimini sende istersen sabah gecerizSağol canim takip ediyrm okumayanlara bi carpi atiyrm haberiniz olsun
Bgn 2.kisiye gectik zaten.yeni kisi icin hızlı olmaz miyiz 3.olacak
Allah kucagında sevdirsin hayirli olsun...insallah ikizdirler..degerin yüksek cikmis..464 kızlar çok mutluyum
Allahin kucaginda sevdirsin hayirli olsun canim simdi gordum is yerinde giremiyorum telefona...degerin guzel ikiz olur insallah...464 kızlar çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?