- 2 Haziran 2015
- 1.658
- 1.568
- 133
- 38
- Konu Sahibi dutyapragi
- #2.241
Ay ne cabuk okumuşsunuz yetişemedim hakkınızı helal edin bundan sonraki her arkadaş için bana 200 yazarmisiniz Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa masallah subhanallah canim cok sevindim senin adına . rabbim ins tamamina erdirsin ins sag salim kucagina alirsinArkadaslar liste baslamis kacirdim valla uzuldum yaa sukurler olsun dualarla tam tup bebege gidecekken aksamustu test yaptim cift cizgi cikti sukurler olsun.Rabbim herkese nasip etsin insallahhhh
Ay ne buyuk bir mutluluk olsa gerek.cok sevindim senin adina. Sana ulasmaya çalıştık. Msj attik 5 kisi bekledik ses gelmeyince sildik . Bayrama kadar bitecek liste .bayram sonrasi katilabilirsinArkadaslar liste baslamis kacirdim valla uzuldum yaa sukurler olsun dualarla tam tup bebege gidecekken aksamustu test yaptim cift cizgi cikti sukurler olsun.Rabbim herkese nasip etsin insallahhhh
Kalan 50 yi de ben alayım canım yeni arkadaşa geçelim bu arada brill rumuzlu arkadaşımızda 3 duadir ortada yok bilgin olsun
9-10-11 arkadaslara da 300 ekle canim
YENI LISTEMIZAy ne cabuk okumuşsunuz yetişemedim hakkınızı helal edin bundan sonraki her arkadaş için bana 200 yazarmisiniz Allah kabul etsin inşallah
Bence de önceden Okumanın bir mahsuru yok sonuçta kişinin adını anıp okuyoruz yerine ulaşıyordur inşallahBence bir mahsuru yok sonucta yerine ulasiyordur.ama arkadaslar ne der bilmem
Bende size bir sey diyecegim.en az 250 sinirimiz ya hatta genelde 300 ve fazlasi okunuyor. Ama böyleolunca bazi arkadaslara dua kalmiyor haliyle. Buara hizli gidiliyor yetisemiyrm baska dualarimda var diyenler oldu. Eger fazla geliyorsa daha az almak isteyen birkac kisi alabilir.
[/QUOTE]YENI LISTEMIZ
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
== FULYA ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Yeni listemiz
1.spring2014..........................250
2.Damla-22............................300
3.asdes(saadet).....................250
4.tubatesbih...........................250
5.öznur65................................300
6.whiterose00.........................
7.benimhalaumudumvar.........250
8.papyonkilikli......................300
9.fulya3535............................100
10.svd1910.................... ........300
11.deborah26.........................150
12.btlsrdr...............................300
13.rukall.................................300
14.budageceryahu(makbule).250
15.fatihpepe(mine).................500
16.eesell...................................300
17.kimyager.............................300
18.bril.......................................
19.gamzeli-es(gamze)..............300
20.kova77..................................
21.veson..................................250
22zambak-zumbak................400
23.687403_igt...........................300
24.Avrenim..............................300
25.prensess38.........................300
26.Mmihrimah........................300
27.tsefem28.............................200
28.DELIRUZGARIM................
KALAN=...............................150
**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
**LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA KAPALIDIR
Allah'ım me mutlu sana Allah kucağına almayı nasip etsin bize de çift çizgi görebilmeyiArkadaslar liste baslamis kacirdim valla uzuldum yaa sukurler olsun dualarla tam tup bebege gidecekken aksamustu test yaptim cift cizgi cikti sukurler olsun.Rabbim herkese nasip etsin insallahhhh
Bu HIZLA inşallah bayrama kadar 2. Turu da bitiririz. Bu Arada ismim Tuğba yazmıştın daha önce ama gözden kaçmış sanırımAy ne buyuk bir mutluluk olsa gerek.cok sevindim senin adina. Sana ulasmaya çalıştık. Msj attik 5 kisi bekledik ses gelmeyince sildik . Bayrama kadar bitecek liste .bayram sonrasi katilabilirsin
Tamam cnm yazicam listeyeBu HIZLA inşallah bayrama kadar 2. Turu da bitiririz. Bu Arada ismim Tuğba yazmıştın daha önce ama gözden kaçmış sanırım
[/QUOTE]YENI LISTEMIZ
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
== FULYA ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Yeni listemiz
1.spring2014..........................250
2.Damla-22............................300
3.asdes(saadet).....................250
4.tubatesbih...........................250
5.öznur65................................300
6.whiterose00.........................
7.benimhalaumudumvar.........250
8.papyonkilikli......................300
9.fulya3535............................100
10.svd1910.................... ........300
11.deborah26.........................150
12.btlsrdr...............................300
13.rukall.................................300
14.budageceryahu(makbule).250
15.fatihpepe(mine).................500
16.eesell...................................300
17.kimyager.............................300
18.bril.......................................
19.gamzeli-es(gamze)..............300
20.kova77..................................
21.veson..................................250
22zambak-zumbak................400
23.687403_igt...........................300
24.Avrenim..............................300
25.prensess38.........................300
26.Mmihrimah........................300
27.tsefem28.............................200
28.DELIRUZGARIM................
KALAN=...............................150
**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
**LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA KAPALIDIR
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHArkadaslar liste baslamis kacirdim valla uzuldum yaa sukurler olsun dualarla tam tup bebege gidecekken aksamustu test yaptim cift cizgi cikti sukurler olsun.Rabbim herkese nasip etsin insallahhhh
Amiinn canim cok tesekkur ederim Rabbim sizkere de nasip etsin.insallah en kisa zamanda.7 senedir bekliyorum ben bu gunu.2 asilamanin ardindan kendiligimden gebe kaldim 3 yil once ama 38 haftalik hamileyken kalbi durdu bebegimin ölü dogum yaptim.Ben daha gormeden morga goturdulervo kadar zor geldi ki anatamam size.Rabbim kimseye yasatmasin.Dogumun ardindan 3 sene gecti yine 2 kere asilama oldum olmadi artik ramazandan sonra tüp bebege gidecektim ama Rabbim hepimizin dualarini kabul etti sukurler olsun dun hamilekigimi ogrendim.Saatlerce agladim heliniz geldiniz aklima dua ettim.İnsallah Rabbim size de tattirir.İnsallah bana da bu sefer kucagima almayi nasip eder.aaa masallah subhanallah canim cok sevindim senin adına . rabbim ins tamamina erdirsin ins sag salim kucagina alirsin
Tesekkur ederim canimm gunlerdir hic nete girmedim gormedim mesajlarinizi dun gorrum.Sonraki turda katilirim insallahAy ne buyuk bir mutluluk olsa gerek.cok sevindim senin adina. Sana ulasmaya çalıştık. Msj attik 5 kisi bekledik ses gelmeyince sildik . Bayrama kadar bitecek liste .bayram sonrasi katilabilirsin