- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #2.181
2 saat sonra canım çok umudum yok ama embriyolarim iyi kalite değillerdiNE ZAMAN BELLİ OLACAK. HAYIRLI GÜZEL HABERLER İNŞALLAHH
Ayyy hadi güzel haberlerle dön inşallah...Kan testimi verdim geldim arkadaşlar bakalım hayırlısı artık
insallah güzel sonuclar alirsin. rabbim emeklerini bosa cikarmasinYarın baktiricam ben teste canım sabahtan gider kan veririm inşallah hayırlısı herşeyin
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN2 saat sonra canım çok umudum yok ama embriyolarim iyi kalite değillerdi
maasallah subhanallah gözün aydin. saglikla kucagina al insallahhh464 kızlar çok mutluyum
Aaa hadi gözün aydin canimm.464 kızlar çok mutluyum
Amin canım inşallahmaasallah subhanallah gözün aydin. saglikla kucagina al insallahhh
[/QUOTE]YENI LISTEMIZ
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
== benimhalaumudumvar rumuzlu ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Yeni listemiz
1.spring2014..........................250
2.Damla-22.............................300
3.asdes(saadet).....................250
4.tubatesbih...........................250
5.öznur65................................300
6.whiterose00.........................
7.benimhalaumudumvar.........250
8.papyonkilikli......................300
9.fulya3535............................300
10.svd1910.................... ........300
11.deborah26.........................250
12.btlsrdr...............................300
13.rukall.................................300
14.budageceryahu(makbule).250
15.fatihpepe(mine).................500
16.eesell...................................300
17.kimyager.............................300
18.bril.......................................
19.gamzeli-es(gamze)..............300
20.kova77..................................
21.veson..................................250
22zambak-zumbak................400
23.687403_igt...........................300
24.Avrenim..............................
25.prensess38.........................
KALAN=...............................1050
**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
**LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA
AÇIKTIR
***ARKADASLAR BİR ARKADAŞIMIZIN DUASI BİTMEDEN LÜTFEN YENİ KİŞİYE ALMAYIN .....
########Arkadaşlar
duaların bitebilmesi için 250 den fazla almanızı rica ediyorum.
Öznurcum çok sevindim Allahım yardımcın olsun dahada yükselsin sonrada sağlıkla kucağına al inşallah, ne güzel bir haberdir bu maşallah size:)464 kızlar çok mutluyum
heyecan dorukda .... inş güzel haberler veririsin bizlere canımKan testimi verdim geldim arkadaşlar bakalım hayırlısı artık
ayy çok sevindim canımm464 kızlar çok mutluyum
tüp mü yaptırdın canım464 kızlar çok mutluyum
AY İNANMIYORUMMMM ÇOK GÜZEL HABER. BAK GÖRDÜNMÜ MEVLAM NASİP ETTİMİ KALİTE MALİTE HİKAYEE. ŞÜKÜRLER OLSUN YARADIMAAA. HEP İSTİKRARLA SAĞLIK SIHHAT İÇİNDE DOĞUMA KADAR DEVAM EDER İNŞALLAHHHHHHHH464 kızlar çok mutluyum
evet canım 8. Deneme ve 2 tane orta hatta kötü kalite embriyo ile oldu yani rabbim ol dedi dualarimiz kabul oldu sizlere de en kısa zamanda yaşatsin Allah im bu duyguyutüp mü yaptırdın canım
Sağol canım benim rabbim sizlere de yaşatsin bu duyguyuÖznurcum çok sevindim Allahım yardımcın olsun dahada yükselsin sonrada sağlıkla kucağına al inşallah, ne güzel bir haberdir bu maşallah size:)
İNŞALLAH İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİMM.8.DENEME MAŞALLAHHevet canım 8. Deneme ve 2 tane orta hatta kötü kalite embriyo ile oldu yani rabbim ol dedi dualarimiz kabul oldu sizlere de en kısa zamanda yaşatsin Allah im bu duyguyu
amin inş canım bende aşılama yaptırcam bayramdan sonra inşallah . ben daha yolun başındayım ama en kısa zaman kavuşuruz bebişimizeevet canım 8. Deneme ve 2 tane orta hatta kötü kalite embriyo ile oldu yani rabbim ol dedi dualarimiz kabul oldu sizlere de en kısa zamanda yaşatsin Allah im bu duyguyu
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm değerin çok güzel maşallah kat kat artsın inşallahevet canım 8. Deneme ve 2 tane orta hatta kötü kalite embriyo ile oldu yani rabbim ol dedi dualarimiz kabul oldu sizlere de en kısa zamanda yaşatsin Allah im bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?