kıslar mesajınızı alddım yarrın mı başlamak gerkııyoo bugunden baslasak olurrmuuu pzara kadar 1000 tane okunacak dıımıı
istersen bugunden bbaslayabılırsın arkadasım pazartesı sabahına kadar toplucam duaları ılk bana okunuyor allah sımdıden razı olsun
nisanbu topiğe gelirse onada söyleyebilirsiniz, özelden msj atamıyoruz dersiniz, olmazsada artık haftasonu birini ayşenin yerine alırız, inşallah ayşe gelir.nazlıefeye tekrar msj gönderdim ayşe için, inşaallah anlar:), gerisini size bırakıyorum netliğe kısa zamanda kavuşturunuz lütfen.
ben çıkıyorum artık, Allah'a emanet olunuz.
nazlıefeye tekrar msj gönderdim ayşe için, inşaallah anlar:), gerisini size bırakıyorum netliğe kısa zamanda kavuşturunuz lütfen.
ben çıkıyorum artık, Allah'a emanet olunuz.
bende blk10 arkadasım için okudum Allah kabul etsin inşallah
sende Allah a emanet ol canım bende nazlıefeyı burda görursem anlatcam nabılcaını
istersen bugunden bbaslayabılırsın arkadasım pazartesı sabahına kadar toplucam duaları ılk bana okunuyor allah sımdıden razı olsun
ecrincim sen haftasonu nete girebiliyormusun
girebiliyorum canım _?
sende allah a emanet ol canım bende nazlıefeyı burda görursem anlatcam nabılcaını
ben geldim :)):::::::::
27-28 Kasım Salı-Çarşamba gunslinger için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.deniz1717...............okudu
3.RomaRoma..............okudu
4.gnshusna...............
5.gunslinger..............
6.blk10.....................okudu
7.askbebek...............okudu
ben geldim :)):::::::::
arkadaslar nazlıefeye ulasamıyorum ben :S su1838 sen anladınmı canım nasıl okuyacağımızı:))
canım neyi anlamadınız ben yardımcı olayım..
şimdi siz 7 kişisiniz her biriniz bir kişi için 100o adet okuyacaksınız sonra hepinizin toplanınca bi kişi için toplam 7000 adet okunmuş olacak işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?