- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynep için 200 okurum ben, kendi yorma sen masculin 200 yazsınHepinizin kandili mübârek olsun. Dualarınız kabul olsun
300 alıyorum.
Ağustos72 arkadaşımız belki okumaya müsait değildir. Onun adınada 50 alıyorum. Allah kabul etsin
CNM OZNURUN DUASINA KATILMAK ISTERMISIN??200 okudum 200 daha aldım.
canım hiç farketmez kime nasipse ona dua ederim benCNM OZNURUN DUASINA KATILMAK ISTERMISIN??
SON 100 KALDI.AL ISTERSEN DIGER KISIYE GECELIM .
canım hiç farketmez kime nasipse ona dua ederim ben
TMM CNM.o zaman öznur için 100 okuyorum sadece değil mi?
tamam canım yatsıdan sonraokuyorum ben genelde ancak vakit bulabiliyorum. okuyunca yazarım.TMM CNM.
EWET 100 KALDI YAZIYORUM.
SAGOL TATLIM.TABIKI BIZLER MUSLUMAN KARDESIMIZ ICIN NE DILERSEK MELEKLERDE AYNISI SANA DIYE BIZLERE DUA EDER.BU DUSUNCEN COK GUZEL.RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH UMRENIDE DUALARINIDA.Arkadaslar oncelikle Kandiliniz mubarek olsun insallah.. ben evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarin isimleri alabilsem.. umreye gidicem kismetse orda isimleriyle dua etmek istiyorum icimden geliyor gercekten bende evlat sahibi olmak isteyenlerdenim hayirli bi evlat.. insallah Allah herkese nasip etsin.. birseyin olmasi istemek diger kardesin icin istemekten gecer orada isimlerinizi anarim insallah dilerseniz tabi niyetimi belirtmek istedim hayirli gunler..
Arkadaslar oncelikle Kandiliniz mubarek olsun insallah.. ben evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarin isimleri alabilsem.. umreye gidicem kismetse orda isimleriyle dua etmek istiyorum icimden geliyor gercekten bende evlat sahibi olmak isteyenlerdenim hayirli bi evlat.. insallah Allah herkese nasip etsin.. birseyin olmasi istemek diger kardesin icin istemekten gecer orada isimlerinizi anarim insallah dilerseniz tabi niyetimi belirtmek istedim hayirli gunler..
Güzel niyetin için allah razı olsun arkadaşım..benim adımda şule 5 yıldır evliyim..bu zamana 1 dış gebelik ameliyatı 4 negatif asılama..1 negatif tüp bebek 1.5 yıl içinde 3 düsük en sonuncusunu gecen kurban bayramindan sonra kaybettim...ben kolay gebe kalamıyorum..gebe kalincada 1.5-2.5 aylıkken düsüyo..sebep bulamadılar..içim nasıl yanıyo bir bilsen..martta doğacaktı kuzucum nasip işte..Arkadaslar oncelikle Kandiliniz mubarek olsun insallah.. ben evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarin isimleri alabilsem.. umreye gidicem kismetse orda isimleriyle dua etmek istiyorum icimden geliyor gercekten bende evlat sahibi olmak isteyenlerdenim hayirli bi evlat.. insallah Allah herkese nasip etsin.. birseyin olmasi istemek diger kardesin icin istemekten gecer orada isimlerinizi anarim insallah dilerseniz tabi niyetimi belirtmek istedim hayirli gunler..
Allah allah.. cok yipratici.. insallah dertlerine sifa verir Şafi ismiyle Allahim canim.. insallah orda Allahin izniyle anicam isminiziGüzel niyetin için allah razı olsun arkadaşım..benim adımda şule 5 yıldır evliyim..bu zamana 1 dış gebelik ameliyatı 4 negatif asılama..1 negatif tüp bebek 1.5 yıl içinde 3 düsük en sonuncusunu gecen kurban bayramindan sonra kaybettim...ben kolay gebe kalamıyorum..gebe kalincada 1.5-2.5 aylıkken düsüyo..sebep bulamadılar..içim nasıl yanıyo bir bilsen..martta doğacaktı kuzucum nasip işte..
Aminn allah razi olsun insallah salih ve salihalar.. tamam not aldim insallah Rabbim insallah cumlemize muradlarini hayirlisiyla verir.. bugun kandil dualarimizda bulunduralim insallah birbirimiziRabbim Umrenizi, dualarınızı kabul etsin inşallah. Benin adım saadet. bende 4 yıldır bekliyorum. Rabbim yüzlerimizi önümüze eğdirmeyecek salih evlatlar nasip etsin. hepimize inşallah