- 8 Mart 2015
- 366
- 234
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sn okumstn canm yeni kisiye mi aldn
sn okumstn canm yeni kisiye mi aldn
Canim seni anlayabiliyorum ben 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif ama napalim sağlık olsun hayırlısı böyleymis inşallah son negatif in olur ve bebeğin e kavisursunaşılama yaptrdım ve olumsuz
Sağol canım Allah razı olsun sendenArkadaşımız için 100 okudum takip ettiğim konulara bakiym dedim boş geçmemeyim benim de ayrı da olsam katkım olsun istedim.Allah kabul etsin inşaallah
inşallah hepimizin son olurCanim seni anlayabiliyorum ben 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif ama napalim sağlık olsun hayırlısı böyleymis inşallah son negatif in olur ve bebeğin e kavisursun
Sizleri cok iyi anliyrm...Ben de 4 asilama yaptirdim negatif..Bu ay tup yaptircktm ama bikac ay erteledim. Negatif sonuc almaktan artik korkuyrm..az once arkadasim aradi ikiz hamile oldugunu soyledi.. cay icmeye gelcek bana.. o anlatirken ben uzuluyrm ama belli etmiyrm onaCanim seni anlayabiliyorum ben 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif ama napalim sağlık olsun hayırlısı böyleymis inşallah son negatif in olur ve bebeğin e kavisursun