- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
yaaaa tühhhhHüzün ve mutsuzluk hakim. Malesef sabah sabah kırmızılar geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa tühhhhHüzün ve mutsuzluk hakim. Malesef sabah sabah kırmızılar geldi
canın ya çok üzüldüm oysa senden güzel haber alırız umuduyla açmıştım sağlık olsun kardeşim yeni ay yeni umutlar...olmadı olana kadar dua ederiz...Hüzün ve mutsuzluk hakim. Malesef sabah sabah kırmızılar geldi
Amin canım inşallah. ayın 18 adet günümdü. Ogüne kadar hayal etmekdense erken gelmesi iyi olduBende yenibidünyaiçin
canın ya çok üzüldüm oysa senden güzel haber alırız umuduyla açmıştım sağlık olsun kardeşim yeni ay yeni umutlar...olmadı olana kadar dua ederiz...
Bitaneemm uzulme ur hayrisim dualarimizda hep hayirlisiyla diyoruz demekki daha zamani degil hayirlisi boyleymis bitaneciimm uzulmeAmin canım inşallah. ayın 18 adet günümdü. Ogüne kadar hayal etmekdense erken gelmesi iyi oldu
Haklısın ama üzülmeden olmuyor. Hayırlısıyla diyorum. Dualarınızı eksik etmeyelim birbirimizdenBitaneemm uzulme ur hayrisim dualarimizda hep hayirlisiyla diyoruz demekki daha zamani degil hayirlisi boyleymis bitaneciimm uzulme
balıkesirde devlette yaptırdım, pregon kullandımAmin canım. İnşallah haftaya güzel haber veririm ama pek umudum yok çünkü bugün arkadaşımın 3 yaşındaki çocuğunu kucakladım ve oan kasığıma ağrı girdi. Hayırlısı diyorum
hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama aşılamayı nerede yaptırıyorsun. Ve hangi ilaçlarlaydı. Daha önce sormuştum galiba
seninkide benim gibi erkenden gelmiş, ben çok ağladım geldiği andaHüzün ve mutsuzluk hakim. Malesef sabah sabah kırmızılar geldi
Canim sen asilamami tüp mu yaptirdin progenin iğne ben tüp bebekte kullanmıştım u yüzden soruyorum inşallah tedavinin pozitif sonuçlanır tatlımbalıkesirde devlette yaptırdım, pregon kullandım
seninkide benim gibi erkenden gelmiş, ben çok ağladım geldiği anda
aşılama yaptrdım ve olumsuzCanim sen asilamami tüp mu yaptirdin progenin iğne ben tüp bebekte kullanmıştım u yüzden soruyorum inşallah tedavinin pozitif sonuçlanır tatlım
Kesinlikle bende cuma günü adet oldum olunca rahatladım inan bir dahaki ay yine aşılama yaptıracakmısın inşallah bu son adetlerimiz olurAmin canım inşallah. ayın 18 adet günümdü. Ogüne kadar hayal etmekdense erken gelmesi iyi oldu