Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimciniz olsun ama neden tedabi olamıyorsun. Anlayamadımbenide listeye ekleyebilir misiniz arkadaşlar tedavi ye bile giremiyorum 7,5 yıldır uraşıyorum bend duaya katılmak istiyorum
Gülücüks (betül şule)Ismi sule olan kim adasmisiz..
tabi kuzum eklerm merk etme sen düsünp haber verdqn bizleri bekletmedigin icinde tsk ederm sana canmesmerm91bitanem ben bugun tarife degistirdim de internet paketimi bikac gune yenileyebilirim yasmin,sengul,betul sule,ceren arkadaslarim icin 250 ser yazarmisin listeler yapilinca bana.Ben okuyacagim.O arkadaslar bitene kadar da gelirim zaten olur mu bitanem
Gülücüks salıdan beri foruma girmemiş. Bi aksilik yoktur inşallahDua almayanlar nerdesnz haydii alin duanizi da yeni ksiiye gecelm @gulucukgs agustos arakadsnda duasina katilmazsan iki kisiden dua almams oluyosn
evet canm bnde farkettm inşallah bi skinti yoktrGülücüks salıdan beri foruma girmemiş. Bi aksilik yoktur inşallah
canm az daha bekleyelm baska bir arkadsn daha duasi gecsn agustos arkadaşımızaSon kalan 200 de ben alayimmi ?