- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
Bu gidişle 1 kişiye günde 200 250 okuduk mu dua bitecek. İnşallah herkes düzenli girerse günde 2.kişiye geçerizcanm buldm yazini k.bkma gözümdn kacms 8sevgi8 den once yazmssn canm aldm sni ondn önceye o sebepten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidişle 1 kişiye günde 200 250 okuduk mu dua bitecek. İnşallah herkes düzenli girerse günde 2.kişiye geçerizcanm buldm yazini k.bkma gözümdn kacms 8sevgi8 den once yazmssn canm aldm sni ondn önceye o sebepten
Canim ben yarin mesayiye kalicam kimseyi kacirmak istemiyorum agistos arkadaşima 250 yasemin arkadaşima 250 ey büyük Allahım dualarini aldigim agistos ve yasemin arkadaşima hayirli saglikli imani salih evlatlar nasip eyle hamileyim diye müjdeli haber almayi nasip eyle bizlerede canim özürdilerim erken aldim duayi ama 10 giricem bugunde mesayiye kaldim yarinda kalicam cumada kalicam cuma icinde yarin bildirim yapicam beni idare et lütfen kafani kariştirmak istemezdim ama mecbur kaldimcanm buldm yazini k.bkma gözümdn kacms 8sevgi8 den once yazmssn canm aldm sni ondn önceye o sebepten
Teşekkür ederim canım :)canm buldm yazini k.bkma gözümdn kacms 8sevgi8 den once yazmssn canm aldm sni ondn önceye o sebepten
canm benmmmm olur mu hc öyle sey hassasiyetn icin cok tsk ederm ben senin mutlaka okuyacagini biliyorum zatn en son sen kalsan bile sana yazarm bn kalani..skinti yok tatlm yazarm aldiklarini bnCanim ben yarin mesayiye kalicam kimseyi kacirmak istemiyorum agistos arkadaşima 250 yasemin arkadaşima 250 ey büyük Allahım dualarini aldigim agistos ve yasemin arkadaşima hayirli saglikli imani salih evlatlar nasip eyle hamileyim diye müjdeli haber almayi nasip eyle bizlerede canim özürdilerim erken aldim duayi ama 10 giricem bugunde mesayiye kaldim yarinda kalicam cumada kalicam cuma icinde yarin bildirim yapicam beni idare et lütfen kafani kariştirmak istemezdim ama mecbur kaldim
insallah canm ya herkese cabuk cabuk sira gelsin herkese cok dua edilsin istiyorum hepimz cok zorlu bir sürecten geciyoruz zatn dualarmz bizlere destek..dualarmz ayakta tutuyo bizleri..insallah bol bol hamis haberleri duyarz bu defaBu gidişle 1 kişiye günde 200 250 okuduk mu dua bitecek. İnşallah herkes düzenli girerse günde 2.kişiye geçeriz
Sagol canim evet cok guzel duşunmuşsün sen yaz oyle birşey olunca ban okurum canim dua bitmese bile kalan olursa sen alintila bana soyle ben okurumcanm benmmmm olur mu hc öyle sey hassasiyetn icin cok tsk ederm ben senin mutlaka okuyacagini biliyorum zatn en son sen kalsan bile sana yazarm bn kalani..skinti yok tatlm yazarm aldiklarini bn
biliyorum cnm okuyacagini hic zor durumda birakmiyosn insani Allah razi olsnSagol canim evet cok guzel duşunmuşsün sen yaz oyle birşey olunca ban okurum canim dua bitmese bile kalan olursa sen alintila bana soyle ben okurum
Sendende canim iyi geceler bebişsiz uyudugun son 10 ay olur inşallahhhhhhbiliyorum cnm okuyacagini hic zor durumda birakmiyosn insani Allah razi olsn
inşallah kuzum inşallah aqzindan bal damliyo Rabbm sana bana su listede olan olmayan herkese hayrlisyla saglikli imanli evlatlar nasip etsin inşallahSendende canim iyi geceler bebişsiz uyudugun son 10 ay olur inşallahhhhhh
ekledm canm hosgeldn burda tek sartimz herksn duasina katilman 2 gün üst üste dua almayani listeden siliyorz bilgn olsn yarn sabah Allahn iznyle dua alimina baslicaz sayfayi takipte ol cnmBeni de ekler misiniz listeye