Arkadaşlar dün gece şöyle bir düşündüm taşındım ....Dua etmek gibi insana faydalı bir eylem olamaz tabii ki ama son günlerde duaları yetiştireyim, bildirimleri kaçırmayayım vs amacıyla çok fazla KK ya takıldığımı ve takıldıkça konudan konuya atlayıp günlük işlerimi boşladığımı, diğer topiklerde insanların sorunlarına dair yazdıklarını okudukça da çok etkilenip negatif enerjiyle dolduğumu hissettim yoğun bir şekilde.
O yüzden bir ara vermenin bana iyi geleceğini düşünüyorum. Dolayısıyla bitmek üzere olan listelerden çıkıp, bitmesine süre olan listelerde de okumalarımı elimden geldiğince önceden tamamlayıp çıkma kararı aldım. Biraz evime ve kendime yönelmek istiyorum açıkçası. Elbette ki bu, dua etmeyi bıraktığım anlamına gelmiyor. Hepiniz dualarımda olacaksınız yine...Ki ara ara uğrayıp kumbaraya eklerim yine...
Bu topikte bulunduğum süre içerisinde dualarını esirgemeyen her arkadaşımdan Allah razı olsun. Herkes hakkını helal etsin. Benden yana hakkım geçen biri olduysa da hakkım helal olsun. Allaha emanet olun. Rabbim "gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin!!! "
Amin !!!