Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim senden 50 ekledim kalan 200 u diğer arkadaştan dusecem.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 250 daha alıyorum
250 de ben aliyim kizlarr
300 de ben alıyorum.
500 de ben aliyorum ins.. belki aramizda ki birinin duasi hürmetine rabbimiz bizlerede nasip eder ins.
100 ekleyin kızlar
200 adet alıyorum
250 aldım kızlar
canim dua okumuşsun okumayanlari dustum senin duani diğer arkadaşa eklicem.+200 eklermsnz
Canim 500 eklermisin
canim busra için demişsin mmihrimah arkadaşta sira
ekliorum o zaman canimayyyyy mihrimaha okudum canım hangi kafayla neden büşra yazmışım inanki bilmiyorummm
Allah razı olsun cnm inşallah Rabbim eli boş döndürmesinDoktor adini hc duymadm ama ankara hastanesi jinekolojik anlamda ii bir hastane olark duymstm inşallah tedavinden olumlu sonc alirsn cnm
canim bide ankara başkent univ. de hulusu beyden bahsediolar dusunursen hem maddi olarak uygun hemde memnun kalanlar cokAllah razı olsun cnm inşallah Rabbim eli boş döndürmesin
amin inşallah canm bnde mehmet erdeme gidiyorum gazinin tüp bebek kurucusu biz daha tüp bebek yapmadk da inşallah gerekte kalmaz suan yumurta takibindeymAllah razı olsun cnm inşallah Rabbim eli boş döndürmesin
hemen yaziorum canim500 yazarmısın canım