Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki olur canim
aminnn canimm yaaa ins bi sıkıntı olmazda hayirlisiyla tamalariz tedaviyi vee olumlu sonuc alirizcanim tedavin hayirli olsun inşallah benimde martin sonunda randevum var bakalim ben de silbastan tedaviye baslicam inşallah sonunda bebisler gelirler de sevindirirler bizleri ....
insalllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaminnn canimm yaaa ins bi sıkıntı olmazda hayirlisiyla tamalariz tedaviyi vee olumlu sonuc aliriz
insalllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh[/QUOTE
aa canım eses cim tüp bebek bölümünden de mi benim gibi negatif sonuctu galiba seninki de tekrar mi düşünüyorsun
Aa eses cim tüp bebek bölümünden din demi sen de benim gibi negatif sonuç almistin sanırım tekrar mi dusunuyosun inşallah gerek kalmaz canıminsalllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
300 aldm
+250 daha eklermisin eses canım. Rabbim CINARADA İçin okumuş olduğumuz duayı kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin inşallah ona. için de de bizlere.
Bana simdilik 100tane yazin okudukca iletirim
280 aldim esesim (sayi duz kalsin diye) KALAN 3300 OLDU
+130 eklyn
200 de ben alayım.
300 de bana yazin kizlar
Bende 250 aldım kızlar
Selam
Cinarada icin 200 aliyorum
cinarada için ben de 250 okudum.
evet fistigim dondurulmuşlarla denedim 2 kez olmadi yeni bastan baslicaz Allah nasip ederseAa eses cim tüp bebek bölümünden din demi sen de benim gibi negatif sonuç almistin sanırım tekrar mi dusunuyosun inşallah gerek kalmaz canım
nedemek fistigim herkes senin kadar düşünceli olsa evvel Allah in izniyle dualarimizda su gibi ilerlerizzzcanım allah razı olsun çok sağol
Hayirlisi tatlım en son ocak ayındayd de mi aramızda 1 hafta vardı sanırım. Zor süreç benim dondurulmuş lar var ama inan cesaret edemiyorumevet fistigim dondurulmuşlarla denedim 2 kez olmadi yeni bastan baslicaz Allah nasip ederse
Evet canımY yenibidunya canim sende mi tup yapmistin?
hmmmm hâklisin canim psikolojik olarak cook yipratici bir süreç inşallah bu sefer pozitif sonuçlarla sevinirizHayirlisi tatlım en son ocak ayındayd de mi aramızda 1 hafta vardı sanırım. Zor süreç benim dondurulmuş lar var ama inan cesaret edemiyorum
Bi tane yaptırdım canım daha. Ben rumuzumu değiştirdim belki hatırlarsın SSGG rumuzumdu bana teselli yorumu yazmistin ben de sana :) Amanda falan vardı dondurulmuslar topigindenhmmmm hâklisin canim psikolojik olarak cook yipratici bir süreç inşallah bu sefer pozitif sonuçlarla seviniriz
bence dene kolay oluo dondurulmuşlar kacinci denemen?