Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bugün sayfaya gire gire bi hal oldum maalesef kendi duasını okutup bi daha girmeyen beni silin diyen çok oluyor bende, kendi sayfama bu durumdan çok çekiyorum ekleyin diyorlar kabul ediyoruz okutup kaçıyorlar allah büyük ne diyelimHAFTASONU SEBEBIYLE GIREMEYEN KISILER ONCEDEN BILDIREBILIRLERDI VE 50 DE OLSA OKUYABILIRLERDI.BIZLERDE HEM ONLARI HEM KENDI SIRAMIZI BEKLEMEMIS OLURDUK.
LUTFEN BIRAZ DAHA HASSAS OLUN DUA KONUSUNDA.KENDINI LISTEYE YAZDIRIP AKLININ ESTIGI ZAMAN GIRMEYI BIZDE BILIRIZ.AMA NE KENDIME NEDE ARKADASLARIMA BUNU YAKISTIRMIYORUM VE DAHASI RABBIM GORUYOR HERKESE ICTENLIKLE DUA ETMEYE CALISIYORUZ.
GUN BOYUNCA DIGER KISIYE GECILDIMI DIYE TAKIP ETMEKTEN YORULDUM.LISTEYI DUZENLEYEN ESES ARKADASADA YAZIK .
aynen fistigimmmm yaaaaa ne kadar yavaş ilerlioz herkes 300 alsa yine yetio ama ne bilim bilemedim ki ne yapsak kimseyi silmek te istemiorum biryandan ,ozellikle su haftasonlarinda bir hal oluo başka topiklerde gezinenler oluo ama bizim sayfaya ugramiolar kimiside 2 gun girmio yapacak bisi de yok kiHAFTASONU SEBEBIYLE GIREMEYEN KISILER ONCEDEN BILDIREBILIRLERDI VE 50 DE OLSA OKUYABILIRLERDI.BIZLERDE HEM ONLARI HEM KENDI SIRAMIZI BEKLEMEMIS OLURDUK.
LUTFEN BIRAZ DAHA HASSAS OLUN DUA KONUSUNDA.KENDINI LISTEYE YAZDIRIP AKLININ ESTIGI ZAMAN GIRMEYI BIZDE BILIRIZ.AMA NE KENDIME NEDE ARKADASLARIMA BUNU YAKISTIRMIYORUM VE DAHASI RABBIM GORUYOR HERKESE ICTENLIKLE DUA ETMEYE CALISIYORUZ.
GUN BOYUNCA DIGER KISIYE GECILDIMI DIYE TAKIP ETMEKTEN YORULDUM.LISTEYI DUZENLEYEN ESES ARKADASADA YAZIK .
amin arkadasim aminnnnnn............Allah ım bu ay şu sayfaya hamile olduğumu yazmayı nasip et.
Arkadaşlarıma umut olayım.
Rabbim sen bizleri evlatsızlıkla imtihan etme Amin
Aynen canım biz bu kadar dua konusunda hassaskenHAFTASONU SEBEBIYLE GIREMEYEN KISILER ONCEDEN BILDIREBILIRLERDI VE 50 DE OLSA OKUYABILIRLERDI.BIZLERDE HEM ONLARI HEM KENDI SIRAMIZI BEKLEMEMIS OLURDUK.
Sayfa sahipleri olarak sinirlerimiz çok yıpranıyor canım ya.Aynen canım bugün sayfaya gire gire bi hal oldum maalesef kendi duasını okutup bi daha girmeyen beni silin diyen çok oluyor bende, kendi sayfama bu durumdan çok çekiyorum ekleyin diyorlar kabul ediyoruz okutup kaçıyorlar allah büyük ne diyelim
Aynen canım önce duaya katılmak istiyorlar sonra girince foruma dua sayfalarına uğramıyorlar. Ya bu dua meselesi çok hassas bi konu. Bu işin sonunda kul hakkına girmek var ama anlatamıyoruz kimseye arkadaş
aynen fistigimmmm yaaaaa ne kadar yavaş ilerlioz herkes 300 alsa yine yetio ama ne bilim bilemedim ki ne yapsak kimseyi silmek te istemiorum biryandan ,ozellikle su haftasonlarinda bir hal oluo başka topiklerde gezinenler oluo ama bizim sayfaya ugramiolar kimiside 2 gun girmio yapacak bisi de yok ki
soyleseler okuyamiom cikmak istiom listeden die hic deilse ona gore okur millet
bakalim nolacak bu hafta sonu nasil geçecek bekleyelim az daha
ayrica bende 100 kez girip girip bakiom ne var ne yok die ama maazallah yerinde sayioooooo listemizzzzzz
katılmak isteyenlerede üzerine basa basa anlatioz hala ayni arkadaş ne desek bosAynen canım önce duaya katılmak istiyorlar sonra girince foruma dua sayfalarına uğramıyorlar. Ya bu dua meselesi çok hassas bi konu. Bu işin sonunda kul hakkına girmek var ama anlatamıyoruz kimseye arkadaş