JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Evlat sahibi olmak için Hz.Zekeriyanın Duası
everything is ok:) Kayıtlı Üye
Zarar olurmu fistigim oku sen bol bol bebisine tez vakitte kavus ins.
tamam peki ben okumaya devam ediyim o zaman:) amin aminn hepimiz insallahh
Selam arkadaşlar beni de eklermisiniz ben de katılmak istiyorum duaya katikabilirmiyim
umudummm tek sensin. . Kayıtlı Üye
insan cabasi kadar ''KADERiNi" yasar. Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar beni de eklermisiniz ben de katılmak istiyorum duaya katikabilirmiyim
elbette katilabilirsin canim listemiz herkese acik
sartimiz herarkadasin duasina katilman gerek
nekadar dua almak istiosan okadar okuosun canim
okuyunca bildir ben eklerim
2 kere duaya katilmayani listeden cikariorum
dua okuoruz birbirimize karsi hassas olalim kafi canim
ekliorum okudugunda bildirirsin
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA. TOPLAM 7.000 adet Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. FERMANTE arkadaşımıza okuyoruz. LİSTEMİZ: 1. Ağustos72 ............................. 2.yasemin ................................ 3.okulum ................................. 4.SENGUL1976 ........................ 5.gulucukgs(betül şule)........... 6.EsEs50...................................400 7.masculin (ayse) ...................200 8.ceren15 ................................. 9 . mira26................................... 10 . volhat ................................. 11.CReSS_34 (hilal).................. 12.esmerm91 ........................... 13. Spring2014 .......................... 14.babyinlove ..(aylin)............200 15.hasretimsensin(busra) ......300 16.ECEM8736 ............................ 17.gülbahçesi0618(gülşen) ...... 18.damla_22............................. 19.Yakamazzzz........................ 20.fermante.............................200 21.derya--07............................. 22.cinarada............................. 23.halemoon............................ 24.yenibidunya....................... KALAN=.....................................5.700 ***MAZERETSIZ 2 KERE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR.
Gözlerimiz yollarda kaldı, yıllardır... Kayıtlı Üye
Fermante arkadaşımıza 200 okudum canım eklermisin
Fermante arkadaşımıza 200 okudum canım eklermisin
ekliorum tatlim
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA. TOPLAM 7.000 adet Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. FERMANTE arkadaşımıza okuyoruz. LİSTEMİZ: 1. Ağustos72 ............................. 2.yasemin ................................ 3.okulum ................................. 4.SENGUL1976 ........................ 5.gulucukgs(betül şule)........... 6.EsEs50...................................400 7.masculin (ayse) ...................200 8.ceren15 ................................. 9 . mira26................................... 10 . volhat ................................. 11.CReSS_34 (hilal).................. 12.esmerm91 ........................... 13. Spring2014 .......................... 14.babyinlove ..(aylin)............200 15.hasretimsensin(busra) ......300 16.ECEM8736 ............................ 17.gülbahçesi0618(gülşen) ...... 18.damla_22............................. 19.Yakamazzzz........................ 20.fermante.............................200 21.derya--07............................. 22.cinarada............................. 23.halemoon............................200 24.yenibidunya....................... KALAN=.....................................5.500 ***MAZERETSIZ 2 KERE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR.
Elhamdülillah Kayıtlı Üye
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA. TOPLAM 7.000 adet Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. FERMANTE arkadaşımıza okuyoruz. LİSTEMİZ: 1. Ağustos72 ............................. 2.yasemin ...............................300 3.okulum ................................. 4.SENGUL1976 ........................ 5.gulucukgs(betül şule)........... 6.EsEs50...................................400 7.masculin (ayse) ...................200 8.ceren15 ................................. 9 . mira26................................... 10 . volhat ................................. 11.CReSS_34 (hilal).................. 12.esmerm91 ........................... 13. Spring2014 .......................... 14.babyinlove ..(aylin)............200 15.hasretimsensin(busra) ......300 16.ECEM8736 ............................ 17.gülbahçesi0618(gülşen) ...... 18.damla_22............................. 19.Yakamazzzz........................ 20.fermante.............................200 21.derya--07............................. 22.cinarada............................. 23.halemoon............................200 24.yenibidunya....................... KALAN=.....................................5.200 ***MAZERETSIZ 2 KERE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR.
siz benim nsl yandigimi nereden bileceksiniz? Kayıtlı Üye
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA. TOPLAM 7.000 adet Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. FERMANTE arkadaşımıza okuyoruz. LİSTEMİZ: 1. Ağustos72 ............................. 2.yasemin ...............................300 3.okulum ................................. 4.SENGUL1976 ........................ 5.gulucukgs(betül şule)........... 6.EsEs50...................................400 7.masculin (ayse) ...................200 8.ceren15 ................................. 9 . mira26................................... 10 . volhat ................................. 11.CReSS_34 (hilal).................. 12.esmerm91 ........................... 13. Spring2014 .......................... 14.babyinlove ..(aylin)............200 15.hasretimsensin(busra) ......300 16.ECEM8736 ............................ 17.gülbahçesi0618(gülşen) ...... 18.damla_22............................. 19.Yakamazzzz........................ 20.fermante.............................200 21.derya--07............................. 22.cinarada............................. 23.halemoon............................200 24.yenibidunya....................... KALAN=.....................................5.200 ***MAZERETSIZ 2 KERE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR. CNM ILK GULSEN 200 ALMISTI SANIRIM ONU YAZMAMISSIN.
CNM ILK GULSEN 200 ALMISTI SANIRIM ONU YAZMAMISSIN.
hemen bakiorum
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA. TOPLAM 7.000 adet Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. FERMANTE arkadaşımıza okuyoruz. LİSTEMİZ: 1. Ağustos72 ............................. 2.yasemin ...............................300 3.okulum ................................. 4.SENGUL1976 ........................ 5.gulucukgs(betül şule)........... 6.EsEs50...................................400 7.masculin (ayse) ...................200 8.ceren15 ................................. 9 . mira26................................... 10 . volhat ................................. 11.CReSS_34 (hilal)..................250 12.esmerm91 ........................... 13. Spring2014 .......................... 14.babyinlove ..(aylin)............200 15.hasretimsensin(busra) ......300 16.ECEM8736 ............................ 17.gülbahçesi0618(gülşen) ......200 18.damla_22............................. 19.Yakamazzzz........................ 20.fermante.............................200 21.derya--07............................. 22.cinarada............................. 23.halemoon............................200 24.yenibidunya....................... KALAN=.....................................4.750 ***MAZERETSIZ 2 KERE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR.
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA. TOPLAM 7.000 adet Okuyoruz. Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım. FERMANTE arkadaşımıza okuyoruz. LİSTEMİZ: 1. Ağustos72 ............................. 2.yasemin ...............................300 3.okulum ................................. 4.SENGUL1976 ........................ 5.gulucukgs(betül şule)........... 6.EsEs50...................................400 7.masculin (ayse) ...................200 8.ceren15 .................................250 9 . mira26................................... 10 . volhat ................................. 11.CReSS_34 (hilal)..................250 12.esmerm91 ........................... 13. Spring2014 .......................... 14.babyinlove ..(aylin)............200 15.hasretimsensin(busra) ......300 16.ECEM8736 ............................ 17.gülbahçesi0618(gülşen) ......200 18.damla_22............................. 19.Yakamazzzz........................ 20.fermante.............................200 21.derya--07............................. 22.cinarada............................. 23.halemoon............................200 24.yenibidunya....................... KALAN=.....................................4.500 ***MAZERETSIZ 2 KERE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR.
RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN Kayıtlı Üye
evetr canim 8 .300 olmuş hesap başka arkadaşlarda alintilio ya canim hesap karisip gidio @yakamazzzz in sansina ALLAH KABUL ETSIN artik bu bole olsun birazdan diğer listeyi hazirlarim
hakkınızı helal edin arkadaşlar bende siz hamile kalana kadar size dualar etmeye devam edeceğim.
everything is ok:) Kayıtlı Üye