sağol canım Allah razı olsun 5 aydır istiyorduk ve gerçekten mucize olduğuna inanıyorum yumurta takibine gidiyordum hiç doğru düzgün yumurtam olmamıştı büyümüyordu bu aydan ümitsizdik ama Rabbim ol deyince oluyor işte.. daha çok dua edelim yürekten isteyince gerçekten eli boş dönmüyoruzNarin cok ama cok sevindm senin adina ne zamandir istiyodunuz bebeginizin olmasini ?
KIZLAR 7000 ADET:
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA.
Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
@masculin AYSE arkadaşımıza okuyoruz.
LİSTEMİZ:
1.Sumisali22.......................
2.Ağustos72 ....................... 300
3.Akimel.............................
4.Yasemin...........................400
5.Okulum...........................
6.Belinyesila(Şengül).........
7.Narin333.........................250
8.Tuuba84 ..........................
9.Istanbulunsultanı(Zeynep)..
10.Gulucukgs(betül şule).....
11.Ecem8736(ebru)...............300
12.Masculin(ayse)................
13.Ersu(suzan).....................300
14.ilkgözağrım06................
15.EsEs50..............................
16.ceren15............................500
17.mira26.............................
18.volhat..............................
19.Angels26............................
20.Z_ipek...............................250
21.Aşkımınaşkıyım................
22.duygudeni........................
23.cress_34............................
24.esmerm91.........................300
KALAN=................................4.400
Allah kabul etsin...
eder canım sakın ümitsizliğe kapılma Allah hepimize yaşatsın inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınNe kadr sevindm anlatamam senin adina rabbim inşallah bizede nasip eder
Cnm Hamilemisineder canım sakın ümitsizliğe kapılma Allah hepimize yaşatsın inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
daha çok yeni canım tahminimce 10 günlük ama yükselecek değerler büyüyecek inşallahCnm Hamilemisinayyyyy coookkkkk seviiiiiinnndiiiimmmm
Canim benimm yaaa cook sevindim allahim hayir haber almayi nasip etsin insallahkızlar bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni.. Allah hepinizden razı olsun..cuma günü tekrar test yaptırıcam inşallah değerim yükselir dua edin benim için
Amin bitanem insallahh hepimizin dualari sayesinde oldu insallah listenin hepsi bu mutlulugu yasayacak inanarak dua edelim yeterkiCanim benimm yaaa cook sevindim allahim hayir haber almayi nasip etsin insallah
kuzum Allah tamamina erdirsin insallahhhhhh cok güzel bir haber dualarimiz seninle ins değerlerin kat kat katlansin,Yuce Yaradan bizlere de nasip etsin inskızlar bugün hamile olduğumu öğrendim ama daha çok yeni.. Allah hepinizden razı olsun..cuma günü tekrar test yaptırıcam inşallah değerim yükselir dua edin benim için
amin canımm hepimizin nur topu gibi bebişleri olsun inşallahhhkuzum Allah tamamina erdirsin insallahhhhhh cok güzel bir haber dualarimiz seninle ins değerlerin kat kat katlansin,Yuce Yaradan bizlere de nasip etsin ins
canımmmm çok sevindim. ay çok dikkat et..amin canımm hepimizin nur topu gibi bebişleri olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?