Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada 512 eklersiniz
Ekledim canım hoşgeldinlisteniz açık mı kızlar? Açıksa beni de alabilir misiniz? Kapalı ise de canlar sağolsun. Ecem arkadaşımız için ben de 50 adet okudum duayı. Allah kabul etsin. Amin !
ne güzel şeyler paylaşıyorsunO yüce Rasûl (s.a.v.) buyuruyorlar ki: “En çabuk kabul olunan dua, kişinin, din kardeşinin gıyabında ettiği duadır.”
“Allah Teala ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Birimazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.”
“En makbul dua, gaibin gaibe yaptığı duadır.”
“Bir kimsenin, arkadaşınıngıyabında yaptığı dua reddedilmez.”
"Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki, melek de: 'Bir mislide sana olsun.' demesin."
Canım internette diğer topiklerde duayla ilgili falan bisey görürsem sizlerlede paylaşmak istiyorum 8 tane dua sayfasını takip ediyorum ordaki arkadaşlarımda görsün istiyorumne güzel şeyler paylaşıyorsun
aleykum selam canim seni de ekledim.100 yazdım Allah kabul etsinSelamün aleyküm arkadaslar bnde 100 tane okurum dua ederm inşallah bana ve bütün isteyenlere rabbim hayirli salih evlatlar nasip etsin egerki hakkimizda hayirli görüyosa
400 YAZDIM SANA CANIM200 okudum öğleden sonra allah izin verirse bi 200 daha okumaya çalışıcam ALLAH kabul etsin