Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM @masculin için 150 kaldı 130 u da yeni kişinin listesine ekliyorum280 tane okudum kizlar yazarmisiniz
ASKIMIN ASKIYIM SALAVAT TOPIGINDEYDI SANKI CANIMKızlar aşkımınaskıyım ve ilkgözağrım rumuzlu arkadaşlara ulaşan varmı
Lütfen tüm arkadaşlarımızın duasına katılalım kimin Duası kabul olur bilemeyiz
Duaya katılmayanlar varsa çıkaralım listeden
aynen katılıyorum canımKızlar aşkımınaskıyım ve ilkgözağrım rumuzlu arkadaşlara ulaşan varmı
Lütfen tüm arkadaşlarımızın duasına katılalım kimin Duası kabul olur bilemeyiz
Duaya katılmayanlar varsa çıkaralım listeden
Galiba canım bide İhlas topiğindeydi dua başladı başlayalı kimseden almamış bugün bi arkadaş Sayfada soruyordu ona katılmayacakmısın diye ama onada cvp vermedi sadece salavat topiğinde galiba banada özelden msjlar geliyo girmeyenler varsa cıkartın diye bende o yüzden sordum bakalım seninki bitene kadar gelmezse cıkarırız gelmeyenleriASKIMIN ASKIYIM SALAVAT TOPIGINDEYDI SANKI CANIM
yani herkes 300 - 500 alsa zaten biter ilk zamanlar 1 günde bitiyordu ama şimdi biraz yavaşladı ben herkes için 300 kesin alıyorum sonra bakıyorum ilerlemiyor biraz daha alıyorum aslında 1000 tanede okurum ama burda çok kişiden dua almak önemli diye düşünüyorum rabbim kabul etsin inşallahGaliba canım bide İhlas topiğindeydi dua başladı başlayalı kimseden almamış bugün bi arkadaş Sayfada soruyordu ona katılmayacakmısın diye ama onada cvp vermedi sadece salavat topiğinde galiba banada özelden msjların geliyo girmeyenler varsa cıkartın diye bende o yüzden sordum bakalım seninki bitene kadar gelmezse cıkarırız gelmeyenleri
Dediğim gibi kimin kime Duası kabul olur bilemeyiz eğer katıldıysak dua ya özel bir sebep yoksa mutlaka dua alalım amacımız bu zaten dua edip dua almak
KESINLIKLE HAKLISIN CANIM....Galiba canım bide İhlas topiğindeydi dua başladı başlayalı kimseden almamış bugün bi arkadaş Sayfada soruyordu ona katılmayacakmısın diye ama onada cvp vermedi sadece salavat topiğinde galiba banada özelden msjlar geliyo girmeyenler varsa cıkartın diye bende o yüzden sordum bakalım seninki bitene kadar gelmezse cıkarırız gelmeyenleri
Dediğim gibi kimin kime Duası kabul olur bilemeyiz eğer katıldıysak dua ya özel bir sebep yoksa mutlaka dua alalım amacımız bu zaten dua edip dua almak
yani herkes 300 - 500 alsa zaten biter ilk zamanlar 1 günde bitiyordu ama şimdi biraz yavaşladı ben herkes için 300 kesin alıyorum sonra bakıyorum ilerlemiyor biraz daha alıyorum aslında 1000 tanede okurum ama burda çok kişiden dua almak önemli diye düşünüyorum rabbim kabul etsin inşallah