- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 35
Cesaret edemedim Cnm korkuyorumkanda baktirsaydin bi de canim kesin sonuç için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cesaret edemedim Cnm korkuyorumkanda baktirsaydin bi de canim kesin sonuç için
Korkma yaptir cnm bende acaba tup bebek yaptirmiştim tutmadi acaba ondan dolayimi geciktiCesaret edemedim Cnm korkuyorum
Tutmadığı kesin mi Cnm belki geç tutunmus olabilir ...Bilmiyorum belki yarın sabah gider kan veririmKorkma yaptir cnm bende acaba tup bebek yaptirmiştim tutmadi acaba ondan dolayimi gecikti
Geçmiş olsun CnmBu arada kizlar bugun işyerinde buyuk bir kaza atlatim makinanin motorunu tamir ederken elim kopuyordu nerdeyse simdi agri gesici kirem sürdüm ama cok agrim var
Ver cnm yok tutmadi cunku iki ay once yaptirmiştim ve hasta odum gecen ayTutmadığı kesin mi Cnm belki geç tutunmus olabilir ...Bilmiyorum belki yarın sabah gider kan veririm
Ay inş kendiliğinden hamiş olursun Allahım büyüksün yarabbimVer cnm yok tutmadi cunku iki ay once yaptirmiştim ve hasta odum gecen ay
AY GECMIS OLSUN CNM VERILMIS SADAKAN VARMIS DUALARIN SENI KORUDU ACIL SIFALAR DILIYORUM BIRDE DIGER YAZIDA PAYLASMISSIN INSALLAH HAMISSINDIRBu arada kizlar bugun işyerinde buyuk bir kaza atlatim makinanin motorunu tamir ederken elim kopuyordu nerdeyse simdi agri gesici kirem sürdüm ama cok agrim var
Cok sagol canim inşallah hayırlısıyla rabbim bütün isteyenlere versin bizlerede beraberinde inşallahAY GECMIS OLSUN CNM VERILMIS SADAKAN VARMIS DUALARIN SENI KORUDU ACIL SIFALAR DILIYORUM BIRDE DIGER YAZIDA PAYLASMISSIN INSALLAH HAMISSINDIR
amiiiiinnnnn cnm insaaallahh.................Belki
Cok sagol canim inşallah hayırlısıyla rabbim bütün isteyenlere versin bizlerede beraberinde inşallah
ay geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış tatlımBu arada kizlar bugun işyerinde buyuk bir kaza atlatim makinanin motorunu tamir ederken elim kopuyordu nerdeyse simdi agri gesici kirem sürdüm ama cok agrim var
Evet canım okuyabilirsin cünkü anlamı dua olduğu için adetliykende okunur canımteşekkür ederim yasmin5846..
hergün bildirim yapmaya çalışırım ne okuyabilirsem artık..
regliyken de okuyabilir miyim peki?
dün hastalandım çünkü