- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
canım maşallah şu fotodaki cocuğu gördükçe ısırmak geliyo o buğum kollarını. maşaallahBen 300 aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım maşallah şu fotodaki cocuğu gördükçe ısırmak geliyo o buğum kollarını. maşaallahBen 300 aldım
RABBİM SENİNKİNİ DE KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİNcanım maşallah şu fotodaki cocuğu gördükçe ısırmak geliyo o buğum kollarını. maşaallah
COCUĞA NAZAR DEĞCEK..DİŞLERİM KAMAŞIYO..BEN ISIRARAK SEVERİM COCUKLARI. MAŞALLAH ÇOK MASUM BAKIYO. AY İNŞ BİZİMKİLERDE BÖLE TATLI OLUR..RABBİM SENİNKİNİ DE KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN
BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH
BEN HER GİTTİĞİMDE ISIRIYORUM KUZUMU ÇOK TATLI HALA, TEYZE OLMAKTA ANNE OLMANIN YARISI GİBİ İNŞALLAH ANNE OLMAKTA NASİP OLUR
ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN İNŞALLAHCOCUĞA NAZAR DEĞCEK..DİŞLERİM KAMAŞIYO..BEN ISIRARAK SEVERİM COCUKLARI. MAŞALLAH ÇOK MASUM BAKIYO. AY İNŞ BİZİMKİLERDE BÖLE TATLI OLUR..
inşallah canim hamilesindir,Kizlar galiba liste bitmiş ve sira bana geldi kizlar ben hasta olmadim inşallah hamileyimdir
hadi kiz tedavisiz inşallah hamişsindir canim test yapinBende 6 gün geciktim tüpe baslicaktik bekliyorum
Ayyy keşke yaptım negatif Cnmhadi kiz tedavisiz inşallah hamişsindir canim test yapin
kanda baktirsaydin bi de canim kesin sonuç içinAyyy keşke yaptım negatif Cnm