Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2 kişi kalmış sana çıkma evet bitmiyor zamanında ama başladık Bir kereDua zamanında bitmiyor o yüzden sıra bana gelmeden ayrılmak istiyorum.
Kızlar 500 tane okudum allah ım kabul etsin. .
Canım senın 500 ü senden düştüm eses te 200 fazla okumuştu onuda Senınkinden düştüm. Şimdi 300 de ben okuyorum kalan 6000Yasmin sana okumuştum canım.
Canim bence oyle duşunme inanki boyle olmasindada vardir bir hayirDua zamanında bitmiyor o yüzden sıra bana gelmeden ayrılmak istiyorum.
Canim bence oyle duşunme inanki boyle olmasindada vardir bir hayirDua zamanında bitmiyor o yüzden sıra bana gelmeden ayrılmak istiyorum.
Dua larimizla kal arkadaşim ozaman bukadar ilerlemişken cikma israr etmiş olmuyayim ama bukadar okumuşken cikmaCanim bence oyle duşunme inanki boyle olmasindada vardir bir hayir
aynen cnm bende oyle dusunuyorum. sonucta derdimiz ayni herkes birbirini o kadar iyi anliyorki kendimize dua ediyoruz burda dua arkadasligi yapiyoruz birlik olunca daha guzel oluyor iyi ilerliyoruz. gun, hafta, saat hic onemi yok bir gun gecikse nolur yani ALLAH goruyor duyuyor COK SUKUR MUSLUMANIZ ve muslumanin musluman kardesine yaptigi dua karsiliksiz kalmaz insallahhhhh.......arkadaşlar ne güzel bir sey için ,cook istediğimiz evlatlarimiz için beraberce dua yapilio ,lütfen sızlanmadan içinize içimize sinerek dualarimizi okuyalım .eger birimizin aklinda kotu bir dusunce olursa yaptigimiz duanin ne anlami kalir oyle deil mi?
benden okulum arkadasimiz için 600 dus canim 200 dusmussun 400 daha dusun
oyle tabiki canim benim ,muslumanin muslumana ettiği duayi geri çevirir mi Rabbim,birlikten kuvvet doğar dualarimizi güzelce okuyup tamamlayalım Allah in izniyle....mukafatini alicaz inşallah....aynen cnm bende oyle dusunuyorum. sonucta derdimiz ayni herkes birbirini o kadar iyi anliyorki kendimize dua ediyoruz burda dua arkadasligi yapiyoruz birlik olunca daha guzel oluyor iyi ilerliyoruz. gun, hafta, saat hic onemi yok bir gun gecikse nolur yani ALLAH goruyor duyuyor COK SUKUR MUSLUMANIZ ve muslumanin musluman kardesine yaptigi dua karsiliksiz kalmaz insallahhhhh.......