Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım haklısın ne desen haklısın ben 500 okudum dün ama yazamadım bugün de 500 okurum. ..ama Kız dır mışsam silebilirsin bile diyemem.
KIZLAR BİR TANE BİLE OKUSANIZ SIRADAKİ ARKADAŞA HAK GEÇMESİN HEM HEMDE KİMİN KİME DUASI KABUL OLUR BİLİNMEZKİ. HAKSIZMIYIM
Canım suan sıra bende sen benden dua aldın zatenkızlar sıra kimde bundan sonra ben başlayacağım da akşama biter bu liste
Canım suan sıra bende sen benden dua aldın zaten
almayanları bekliyorum
KIZLAR KADIN DOĞUMCUYA GİDİCEM.. 5 TE RANDEVUM DUA EDİN EMİ BANA
BEBİŞİ GÖREBİLİR İNŞ VE HERŞEY YOLUNDADIR
Okulum da sıra benden sonrasenden sonra kimde canım
Allah razı olsunrabbim hayırlı evlat nasip etsin tamamına erdirsin inşallah
cnm bebek istiyenler birbirine yukaridaki duayi okuyor hergun sira birinde ne kadar okursak bildiriyoruzkizlar ne duasi ise benide bilgilendirin bende okumak istioooooooommmmmm
tmm canim bende okurum Allah in izniylecnm bebek istiyenler birbirine yukaridaki duayi okuyor hergun sira birinde ne kadar okursak bildiriyoruz
canım hoş geldin okursun inşallah sanada okuruz Rabbim tez vakitte miniklerimize kavuştursun inşallahtmm canim bende okurum Allah in izniyle
inşallah canim dua ya ccccooooookkk ihtiyacimiz var birlik olalim inşallahcanım hoş geldin okursun inşallah sanada okuruz Rabbim tez vakitte miniklerimize kavuştursun inşallah
duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var demi herşey dualarla rabbim kabul buyursun inşallahinşallah canim dua ya ccccooooookkk ihtiyacimiz var birlik olalim inşallah
amin kizlar insallah dualarimiz kabul olsun cok zordayim coooooookkkkkduamız olmasa ne ehemmiyetimiz var demi herşey dualarla rabbim kabul buyursun inşallah
oyle tatlim yer gok dua ustune , acilan elleri geri çevirmez Yaradan ...duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var demi herşey dualarla rabbim kabul buyursun inşallah