- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
cnm ekledim seni.okudugun kadarini bildir kalandan duselim. yasemin icin okuyoruz bugunoyle tatlim yer gok dua ustune , acilan elleri geri çevirmez Yaradan ...
Cnm bugun guzel gitmişiz gece bitirmeye calişmiycaz boyle olunca daha guzel oluyor kimse yanliş anlamasin okumak zordegil cok kişinin okumasi daha guzel ondan yaniHadi bitirelim kizlaarr ben daha okuyorum eklicem simdi
Cnm inanki okadar yogun calişiyorumki ama cok buyuk bir hevesle okuyorum işyerinde zikirmatik elimde surekli6.Belinyesila(Şengül)..........800 rekor kiriyorsun cnm
aynen canım kaç akşamdır her baktığımda 1000ler de görünce çok moralim bozuluyor bugün tamamlıyoruz çok şükür :) her gün başka birine okuyoruz ama sanki kendim için okuyormuşum gibi eksik kalsın istemiyorum inşallah her gün böyle olur Allah dualarımızı kabul eder veee mucizelerimizi gönderir en yakın zamandaCnm bugun guzel gitmişiz gece bitirmeye calişmiycaz boyle olunca daha guzel oluyor kimse yanliş anlamasin okumak zordegil cok kişinin okumasi daha guzel ondan yani
Amin aminaynen canım kaç akşamdır her baktığımda 1000ler de görünce çok moralim bozuluyor bugün tamamlıyoruz çok şükür :) her gün başka birine okuyoruz ama sanki kendim için okuyormuşum gibi eksik kalsın istemiyorum inşallah her gün böyle olur Allah dualarımızı kabul eder veee mucizelerimizi gönderir en yakın zamanda
canim nezamana kdr okumaliyizcnm ekledim seni.okudugun kadarini bildir kalandan duselim. yasemin icin okuyoruz bugun
neden ?Kızlar beni listeden çıkarın. Allah hepinize tez vakitte hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?