- 23 Temmuz 2010
- 910
- 136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar listeye ekleme yapabilirmiyiz bence guzel olur hem zor olmaz hemde daha cok kisi birbirimize dua ederiz siz ne diyorsunuz evet derseniz mirror arkadasimizi ekleyelim hemen
bence iyi olur başakcım bana biraz zorlancaz gibi geldi zaten böyle daha çabuk biteceğini düşünüyorum
arkadaşlar siz ne dersiniz?????????
eklesen daha makbüle geçer.ben bir takım olaylardan dolayı başlayamadım daha ve yeni gördüm.istersen listeyi yeniden yap ve nekadar okuyacağımızıda yaz.
Bencede ekleyelim canim bende dun okuyamadim dugun hazirliklari var bizde bugun basladim ama gercekten dile kolay derler ya benimkide o hesap oldu kolay gibi gorunuyordum baya bi zorlaniyorum ben sahsen arkadasimizi ekleyip nekadar okunmasi gerektigini yazip paylasacagim
Canim zahmet olmazsa bi mirror arkadasimizin yazisini begenirmisin mesaj yazacaktim kutu doluymus gitmedi oda gorsun baslayacagimizi
sadece lem yelid mi diyerek çekeçeğiz ?Arkadaslar bu sefer 70 bin adet "Lem Yelid" cekecegiz her bir arkadasimiza 10 bin tane dusuyor sureyi ilk iki gun olarak belirtecegim yapamazsak zamani uzatabiliriz
Son bir rica her bir arkadasimiz icin duaya baslamadan once isimlere niyet edilip okumaya baslanilirsa daha iyi olacaginin kanaatindeyim...
Arkadaslar hayirlisiyla dualarimiza basliyoruz Allah okuyacagimiz tesbihati kabul buyurup bizlere hayirli saglikli imanli uzun omurlu evlatlar ihsan eylesin INSALLAHH
AMiNNNNNNN
tulay20 arkadasimiz icin ;
25-26 mart
Lem Yelid
1.tulay20: 8.750 :
2.blowhole25: 8.750 :
3.basak2569: 8.750 :
4.destina38: 8.750 :
5.bartek: 8.750 :
6.nartanesiii: 8.750 :
7.surpriz06: 8.750 :
8.mirror1981: 8.750 :
Evet canim 3 gun icinde 8.750 tane lem yelid cekecegiz tulay arkadasimiz icinsadece lem yelid mi diyerek çekeçeğiz ?
eğer zor olacaksa burdan bir duyuru daha yapalım.diğer arkadaşlarımızında katılmasını bekleyebiliriz.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok kolaylık olur hepimize.
Evet canim duyuru yapiyoruz katilmak isteyen arkadaslari grubumuza bekliyoruz beraber Rabbimizin kapisina gidip hayirli saglikli imanli evlatlarimizi dileyelim insallah Allah bizi kapisindan geri cevirmez ve tez zamanda evlatlarimizi bizlere ihsan eder
duaya nezaman başlıyoruz ? biraz daha katılım olmasınımı bekliyoruz ?
yok canim bugun basliyoruzz
tülay20 nin duasını bitirdim canım allah kabul etsin aminnnnn
başak, tulayın duasını okudum.Rabbim kabul etsin.
tulay 20 duasını okudum rabbim kabul etsin