- 1 Mart 2009
- 352
- 20
Sağolasın canım çoook teşekkürler :))))fztfatmafzt dularını okudum canım ALLAH KABUL ETSİN İNŞ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım çoook teşekkürler :))))fztfatmafzt dularını okudum canım ALLAH KABUL ETSİN İNŞ..
Ecehan için okudum.. Allah gönlümüze göre versin insallah..
Güzel haberlerini bekliyoruz sonuç ne inşallah meleğin seninledir.
tulayyycim rabbime binlerce sukur melegim benimleymis annesine simsiki tutunmus....darisi sizlerin basina insallahhhhh
İnşallah canım darısı bizim başmızada olur.Çok şükür dularımız kabül oldu.grubumuzun ilk anne adayı sen oldun.haydi halaya devam hoppaaaaaa
haydi gelin arkadaşlar sizlerde tutun şunun ucundan azıcık tek başıma yoruldum valla
cnm gozun aydiiin Allah tamamina erdirsin insallahtulayyycim rabbime binlerce sukur melegim benimleymis annesine simsiki tutunmus....darisi sizlerin basina insallahhhhh
hadi geldim hoopppaaaİnşallah canım darısı bizim başmızada olur.Çok şükür dularımız kabül oldu.grubumuzun ilk anne adayı sen oldun.haydi halaya devam hoppaaaaaa
haydi gelin arkadaşlar sizlerde tutun şunun ucundan azıcık tek başıma yoruldum valla
ayyy canim ya insallah ugur getiririm buyuk bi hizla ilerlerizz hepimiz hamis hamis dualarimiza devam ederizzz tamam sen yoruldun soyle bi acil ben geciyim halayin basinaaaa
tulayyycim rabbime binlerce sukur melegim benimleymis annesine simsiki tutunmus....darisi sizlerin basina insallahhhhh
Başak Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim regl döneminde duayı okuyabiliyormuyuz ben son 1000 i okuyamadım
Saol canim allah razi olsun ...Evet canim biz okuyoruz ama okumayan arkadaslarda olabilir o yuzden sen nasil rahat edersen sahsen ben kendi adima soyliyeyim ben okuyorum tesbihat niyetine