- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
Allah kabul etsin canim bu sefer rabbim o mujdeli haberi bizlere yazmani nasip etsin insallahh... bu durgunlugun sonunda mutlulugun en doruk noktasini yasamani umuyorum ve allahtan diliyorum canini sikmamaya calis dedigin gibi allahin siginmaya devam et ancak o icimizi ferahlatiyor zaten bebegin seninledir insallahinanki bebegin dedikce benim kalbi kut kut atiyor
basakcim hemen al yoksa esmaa alir....arkadasim sende basaga gel gel gelCanim ben seni ekliyebilirim listeye eger istersen...
canım Allah razı olsun, çok ince düşünmüşsün beni öncelik olarak; ama isteyen olursa daha öncelik onları ekleyebilrsin canım. benim sonucum 9 şubatta inşlhh...Rabbim kabul etsin..
basakcim hemen al yoksa esmaa alir....arkadasim sende basaga gel gel gel
inşlhh canım inşlhh. duanda neolur unutma beni. Rabbim hepimize tatıırsın ogüzel duyguları..
canim sen ne sonucu bekliyosun ben seni hamis biliyorum ama yanlismi acaba???hiii
canim Allahim gonlunde ne varisa sanada nasip etsin rabbim..sikintilar cok zor Allahim yardimcimiz olsun..insallah Allah sikintini gidersin amin
canım öyle kolay değil çektiklerimiz Rabbim beterininden korusun yinede halimize çok şükür..bu 4. denememiz kolay değil.. Rabbim hayırlı kapılar açsın bilzere..sen kaçıncı günüün..neler yaparak geçiriyosun.??
canim sen ne sonucu bekliyosun ben seni hamis biliyorum ama yanlismi acaba???hiii
canim ben 3.gunumdeyim cumartesi transferim olmustu,3. denemem,5 embriom vardi1 tanesi dollendi onuda transfer ettiler 3.gun embriosuydu....ben su an hasta gibi yatiyorum oturma odasina yatak attik...kitap felan okuyorum tesbih cekiyorum dua ediyorum ama rahatim sikilmiyorumda aklimdada fazla yok.bilmiyorum ilk zamanlar belki ondan hayirlisi olsun insallah gelsin bebislerimizz
amiin caniim insallah ALLAH razi olsun dualariniz icinblowhole25 ve nekadarzor kızlarrr.
Rabbim yüzünüzü güldürsünn.Dualarımızı kabul etsin..
inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorummmmm
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bu son denemeleriniz olsun inşallahhhhhh:26::26::26:
amiiin cumlemizin ki oyle olsun insallah
canımm benim sayım tamam istesemde alamam
canııımm transferin olmuş inş bebişin sana sımsıkı tutunur
iyi haberlerini bekliyorumm evne bebişinle neşe huzur mutluluk katlanarak gelsin ve hiççç gitmesin
Rabbim yüzünü güldürsüünn
Canim ayni dilekleri senin icinde diliyorum kendim icinde herkes icin gercekten herzaman dualarimdasiniz valla bu dunyada cocuk isteyen herkese dua ediyorum kiz bi yerde bi sohbette bakiyorum arkadaslar arasinda konusuyorlar hic tanimadigim biri cocuk istiyormus basliyorum artik dua etmeyerabbim hickimseyi aratmasin bekletmesin insallahh tabi bende dahill ... bu sefer olacak insallah bu sefer hepimizin yuzu gulecek rabbimin izniylee soyle artik hamileyizz diye haykiracagiz hepimiz tabi acilisi sen blowhole ve demet yapacaksiniz bizde sizleri takip edecegiz sizde hamis hamis oturup bizlere dua edeceksiniz artik...en iysini yapiyorusun takmiyorsunuz ama bunu nasil becerebiliyorsun bi yontemin varsa aciklada bizde faydalanalim
ya sa sin du man siz ha va sa ha si......si ga ra ya ha yir.....si ga ra ya ha yir
canım benim ay keşke inşlhh hamiş olurum.henüz belli değil bugün 8. gündeyim senin sonucun nezamn?
canim ben 3.gunumdeyim cumartesi transferim olmustu,3. denemem,5 embriom vardi1 tanesi dollendi onuda transfer ettiler 3.gun embriosuydu....ben su an hasta gibi yatiyorum oturma odasina yatak attik...kitap felan okuyorum tesbih cekiyorum dua ediyorum ama rahatim sikilmiyorumda aklimdada fazla yok.bilmiyorum ilk zamanlar belki ondan hayirlisi olsun insallah gelsin bebislerimizz
evet canim cok haklisin akilli babaklarimiz olacak insallah,bana biraktirdi insallah bidaha baslamam...esin icinde sevindim iyi yapmishiç sigara içmedimm ömrümün sonuna kadar da içmiyeceğimm
ama eşim içmiş ne kadar kötü bi illetki hem cebinden paranı hemde sağlığını alııııp gidiyorr
çokk yazacağım şey vardır bu konuda tutmayın beni
Allaha şükür şuan içmiyorr içmemesi de lazım ben bukadar çabalarken o içerse kahırdan giderimm
çokk sevindim sana evinden mutluluk bebişinle katlansın demiştim yaa
bakk sigarayı bırakarak çokk güzel bişey yapmışsın
bebişin çokk akıllı normal yoldan gelseydi annesi hala sigara içecekti
her kötü durumda muhakkak bir hayır vardır
iyi gecelerrrrrrrrr
canlarımmmmmmmm ikinizinde transferi hayırlı olsun
inş ikinizinde tedavisi olumlu sonuçlanırhayırlısıyla halaylarınızı çekeriz burada
rabbim yüzünüzü güldürsün canlarımmmmmmmm dualarım sizinle
caaniiiim nasilsiinn...sagol insallah tutunur bu sefer bebisimiz insallah hepimizin bebeisleri gelir,cabucak
blowhole25 ve nekadarzor kızlarrr.
Rabbim yüzünüzü güldürsünn.Dualarımızı kabul etsin..
inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorummmmm
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bu son denemeleriniz olsun inşallahhhhhh:26::26::26:
canlarımmmmmmmm ikinizinde transferi hayırlı olsun
inş ikinizinde tedavisi olumlu sonuçlanırhayırlısıyla halaylarınızı çekeriz burada
rabbim yüzünüzü güldürsün canlarımmmmmmmm dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?