- 4 Eylül 2012
- 1.037
- 39
canım seni ben ekliyorum listeme
kiz esma murat boz gibisin kim gelse onu listeye aliyonn bize kimseyi birakmiyon
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seni ben ekliyorum listeme
basak grubu icin;
1.blowhole25:
2.nekadarzor:
3.tulay20
4:melek181
5:basak2569:
6.
7.
Arkadaslar kusura bakmayin pazartesi baslamayi planliyorduk ama hafta sonu hic giremedim nete o yuzden listeye ekleyebilecegim kimseyi bulamadim iki kisi eksigimiz var katilmak isteyenler oldugu an baslayacagiz ben sizlere haber vermeye calisacam hakkinizi helal edin lutfen
Tedavide olan blowhole25 ve nekadarzor arkadasimizi one aldim umarim sorun olmaz ...
3.canan456 için
2 şubat cumartesi saat 21:00 a kadar
1.antikdeniz=1000----------------*okudu
2.umut99=1000------------------*
3.canan456=1000-----------------*okudu
4.esma=1000 ------------------*okudu
5.merice35--------------------*okudu
6.supriz06----------------------*
7.ecehan-----------------------*okudu
rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua
basak grubu icin;
1.blowhole25:
2.nekadarzor:
3.tulay20
4:melek181
5:basak2569:
6.
7.
Arkadaslar kusura bakmayin pazartesi baslamayi planliyorduk ama hafta sonu hic giremedim nete o yuzden listeye ekleyebilecegim kimseyi bulamadim iki kisi eksigimiz var katilmak isteyenler oldugu an baslayacagiz ben sizlere haber vermeye calisacam hakkinizi helal edin lutfen
Tedavide olan blowhole25 ve nekadarzor arkadasimizi one aldim umarim sorun olmaz ...
kiz esma murat boz gibisin kim gelse onu listeye aliyonn bize kimseyi birakmiyon
Arkadaslar dualarımızı okurken birbirimizin gercek isimlerine niyet etmemiz gerekmiyor mu?
Arkadaslar herkes kendi için mi başlatıyor? Yoksa belli bir sıra mı var? Biri organiZe mi ediyor?
bende varım şekerim :))benide ekle listeye bakarım sonra okur sana msj atarım yada günlük girmeye çalışırım.
esmacımmm beni ekleyebilirsin listeye
canım, okudum kendim için Rabbim inşlhh kabul eder.gün yaklaştıkça durgunlaşıyorum ama yinede Allahıma sığınıyorum..