- 11 Kasım 2010
- 20
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar çok özür diliyorum kuzey arkadaşa 350 tane okuyabildim beni listen çıkarın çünkü adet oldum ve kötü geçiriyorum cevap vermek için bile giremedim çook özür diliyorum devam edemiyecegim hakkınızı helal edin lütfen hayırlı geceler herkese tekrar özür diliyorum
kızlar dua eden bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun :)
ben hamileyim :) gecen haftalarda test yapmıştım ama inanmamıştım doktora gittim artık kesinleşti :)
Allaha binlerce kez şükürler olsun..Rabbim nazarlardan korusun inşallah...darısı sizlere olsun kızlarrrrrrrr
gözün aydın cnm allah kuçağına almayıda nasip etsin çok sevindim adına darısı başımıza artık
ben hamileyim :) gecen haftalarda test yapmıştım ama inanmamıştım doktora gittim artık kesinleşti :)
Allaha binlerce kez şükürler olsun..Rabbim nazarlardan korusun inşallah...darısı sizlere olsun kızlarrrrrrrr
gözün aydın canım bugün hep güzel haberler var bir güzel haberde senden geldi allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım gözün aydın rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin
sen tedavimi gördün yoksa kendiliğindenmi kaldın
eksiklerimiz var fakat askbebek ve gnslinger arkadaşlarımız okuyorlar geç haber veriyorlar bizde okursak karışıklık olabilir ayrıca ben haftaya izin alacağım 2 ocakta iş başı yapacam tekrar evdeki bilgisayarımda bozuk olduğu için takip yapamayacağım ve yeniden başlayana katılmayım tekrar işe başladığımda katılırım inşallah benim yerime takip yapmak isteyen ve bizim gruba girmak isteyen var mı acaba?????
ben katılabilirim senin yerine
ben katılabilirim senin yerine
kuzey28: 13-14 Aralık
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA iki günde bir, bir kişiye 1000 tane okuyoruz
1.kuzey28 =okudu
2.nisanbu =okudu
3.mavimenekşe =okudu
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=okudu
6-nurme=okudu
7.????????=320 okudu
nisanbu 15-16 Aralık
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA iki günde bir, bir kişiye 1000 tane okuyoruz
1.kuzey28 =okudu
2.nisanbu =okudu
3.mavimenekşe =okudu
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=okudu
6-nurme
7-
mavimenekşe 17-18 Aralık
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=
6.nurme=
7.
maii44 arkadaşımız çıktı kuzey için 320 tane okumuş onun yerine gelmek isteyen varsa alabiliriz
arkadaşlar çok özür diliyorum kuzey arkadaşa 350 tane okuyabildim beni listen çıkarın çünkü adet oldum ve kötü geçiriyorum cevap vermek için bile giremedim çook özür diliyorum devam edemiyecegim hakkınızı helal edin lütfen hayırlı geceler herkese tekrar özür diliyorum
gözümden kaçmış kusura bakma ağzınıza sağlık. dualarımız kabul olsun rabbim yardımcımız olsunokudum canım merak etme. Yazmıştım ama görmedin demekki