- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
- 198
amınnnn canım bunu cok ıstıyorum Allah sendende razı olsun.şuraya yazmayı nasıp etsın hepımıze hayırlı haberı
senin bat ne zaman biz nisanbu ile yarın test yapcaz karar verdik daha var bata ama dayanamayacağız:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amınnnn canım bunu cok ıstıyorum Allah sendende razı olsun.şuraya yazmayı nasıp etsın hepımıze hayırlı haberı
senin bat ne zaman biz nisanbu ile yarın test yapcaz karar verdik daha var bata ama dayanamayacağız:)))
canım benım bat 24 aralık.ama ben hıccc umutlu degılım cunku sımdıden karnım agrımaya basladıben suan sogan kürü uyguluyorum bakalım.bu ay da yapıp bırakacagım 4 aydır uyguluyorum.ınsallah hayırlı haberlerınızı duyarım.kendım ıcın ne zaman dua etsem sızıde eklıyorum:)
allah kabul etsin(duamnur(burcu) için)
ecrin23.................okudu
badezuzum...........okudu
gazel_es..............okudu
su1838...............okudu
pbsc.....................okudu
minnie................okudu
duamnur.............okudu
Allah kabul eylesin.
YARABBI YARABBİ YARABBİ... Çekmiş oldugumuz tesbihatların hasıl olan sevaplarını Evvela Peygamber Efendimiz S.a.v mın ruhuna onun al ve asabı kiramına ehli beytine ilk peygamberimiz hz. Adem as. ve son peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v min Ruhlarına ve bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçmişse onlarında ruhlarına hediye eyledik sen hasıl eyle alimlerimizin,abitlerimizin,şehitlerimizin,şuhedal arımızın,evliyalarımızın,embiyalarımızın ve bir Cümle Allah dostlarının ruhlarına hediye eyledik sen şuan için haberdar eyle...
ve kardeşimiz her ne sıkıntı ve dilegi için okuttuysa onun dilegni kabul sıkıntısını affeyle.ve yeryüzünde ne kadar sıkıntısi olan mümin ve mümine kardşmz varsa onlarında dileklerini kabul sıkıntısını affeyle...amin amin amin
allah kabul etsin
gazel benimkini okudun mu ben takip edemedim tabloda en son sen kalmıştın yazdın da gözden mi kaçırdım acababende okudum duanı duamnur Allah kabul etsin.Duaların kabul olsun inş
saol cnm amin allah hepinizden razı olsun tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun
kuzey28: 13-14 Aralık
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA iki günde bir, bir kişiye 1000 tane okuyoruz
1.kuzey28 =okudu
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =okudu
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=okudu
6.maiii44=
7.nurme=okudu
nisanbu 15-16 Aralık
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA iki günde bir, bir kişiye 1000 tane okuyoruz
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=
6.maiii44=
7.nurme=
gazel benimkini okudun mu ben takip edemedim tabloda en son sen kalmıştın yazdın da gözden mi kaçırdım acaba
kuzey28: 13-14 Aralık
1.kuzey28 =okudu
2.nisanbu =okudu
3.mavimenekşe =okudu
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=okudu
6.maiii44=
7.nurme=okudu
nisanbu 15-16 Aralık
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =okudu
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=
6.maiii44=
7.nurme=
mavimenekşe 17-18 Aralık
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =
4.bebekgelsin=
5.ecrin23=
6.maiii44=
7.nurme=
kızlar neredesiniz?
LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN VARMI?
2.EFIRES için......
16 aralık pazar saat 21:00 a kadar
1.gamzear =1000-------------- *OKUDU
2.EFIRES =1000-----------------*ESMA OKUDU
3.mirror1981=1000 -------------*
4.esma=1000 -------------------*OKUDU
5.umut99=1000------------------*OKUDU
6.antikdeniz=1000----------------*OKUDU
7.??????????= 1000---------------ESMA 500 GAMZEAR 500 OKUDU
16-17 Aralık Pazar-Pazartesi sebilem için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.RomaRoma..............okudu
3.gunslinger..............
4.blk10..................okudu
5.askbebek..............
6.gnshusna..............okudu
7.sebilem.................