cnm Allah yardımcın olsun.inş herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun
Canım ben demetin duasını tamamlarım başlarken haber verin,ayşeye mesaj attım bakalım,ama nazlıefe hamile katılır mı bilmiyorum dur onada atayım mesaj..
ben katılacağımkızlar ben 1400 okudum.. siz de tamamladığınıza göre yeni listeye başlayalım artık..
kimler katılıyor? kim eklenecek? kimler çıkmak ya da devam etmek istiyor?
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =
4.Ayse035 =
5.nazlıefe =
6.umut99 =
7.
kızlar bende geldım benıde ekler mısınız. sımdı bende okumaya baslayayım.kaç kişiye okumam gerekiyo?7000 i paylaşalım ben çalısıyorum belkı bıtıremem. benıde ekleyıp sızde bana okursanız cok sevınırım. şimdiden Allah razı olsun.
10-11 Aralık Pazartesi-Salı bkl10 için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.RomaRoma..............okudu
3.gunslinger..............
4.blk10.....................okudu
5.askbebek...............
6.gnshusna...............okudu
7.sebilem..................okudu
kızlar ben 1400 okudum.. siz de tamamladığınıza göre yeni listeye başlayalım artık..
kimler katılıyor? kim eklenecek? kimler çıkmak ya da devam etmek istiyor?
1.kuzey28 =
2.nisanbu =
3.mavimenekşe =
4.Ayse035 =
5.nazlıefe =
6.umut99 =
7.
kızlar nazlıefe galiba katılmayacak kendisi hamile biraz zor geçtiğini söylemişti,ayşeyede mesaj attım ondanda ses yok bugünde uğramazsa ayşe burdaki kızlardan alalım grubumuza..
Son durum bu sanirim kizlar.bende okudum romaroma da okumus duzelttim panoyu Rabbim dualarimizi kabul etsin ins.en yakin zamanda blk10 kardesimizin gobisini doldursun AMİİİNNNN
ağzınıza yüreğinize sağlık, teşekkür ederim :)))
pbsc için
ecrin23=
badezuzum=
gazel_es=okudu
su1838=
pbsc=okudu
minnie=okudu
duamnur=
canım günaydın. sildim tüm msjları:). Allah kabul etsin inş duanı. en kısa zamanda kucağın dolar inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?