- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Tamam canım yazıyım eskisi gibi karışmıyo katılım iyi olunca@Vayneymis bana da 1 tane yazabilirsin 12 gibi Ayşe kardeşim için okumaya başlayacağım inşallah.
İstersen okuyunca okudun diye yazabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yazıyım eskisi gibi karışmıyo katılım iyi olunca@Vayneymis bana da 1 tane yazabilirsin 12 gibi Ayşe kardeşim için okumaya başlayacağım inşallah.
İstersen okuyunca okudun diye yazabilirim.
Ayşe için canım zor olmayacaksa 1 tane okuduğunda yazarım madem Ayşe içinKimin için ben kusmaktan pek kalkamiyom bile ama
Adaçayı yağı ne die kullanmak gerek benim bilgim yokŞimdi bir an önce bitse de adaçayı yağına başlasam diyorum :)))
Ooo amin canım@Vayneymis ben okudum 1 tane. Allah kabul etsin insallah.
Tamam canım şimdiden Allah kabul etsin@Vayneymis 2 tane bana yaz canım.
Allah senden razi olsun ervaaaCanım ben 10 okudum yarın biticek gibi 4 tane daha yaz bana sen sabah okurum inşaallah
Canım allah razı olsunAllah senden razi olsun ervaaa
Bir de hakkini helal et ben bugün seni cok andım Allah onun niyetini kabul etsin dedim herkese cani gönülden okuyor 1 tane degil kaç tane dedim.insallah Allah ona tez zamanda evlat versin dedim.ben hastayım temizlenemedim die üzgünüm ama bu haldeyken sure okuyamiyom ama bütün kızlara dua ediyom.kızlar sizde hakkınızı helal edin nolursunuz sadece bu şekilde duam oluyor şuanlik affinıza sığınıyorum
Hayirlısı olsun insallah hayirlı haberlerin olur inan çok sevindim indallah güzel haberlerle teyze oluyonuz dersin bizeKızlar bugün şükür geldim 5 haftalık gözüktü kese pihtilasma varmı diye kan falan aldılar normal dedi şimdilik pazartesi gidecem sonuca
Işıl ben okuyamadım hastayım biliyosun benim için 1 yazmışın ama ben uyarmak istedim hakka gecmesin die canim bilgin olsun.ben sadece adetli olmama karşin normal olarak Allaha dua ediyom bütün kizlara şuan içinCikolatalikurabiyem Ayşe için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa 14
5- @HemDeliHemAsik 7
6- R4bi4 0
7- @Vayneymis 3
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- @selcanmehmetcan 1
10- [USER=823949]@nurtenn64 0
11- @SEVDAM07 0
12 @nursevdi 0
13 T Tatlianne20 o
14- @lionyez o
15 @Burcinak o
16 miyaww__ o
17 @Mucizeolsakeske 1
18 @turuncusemsiye 0
19 @gunes0101 0
20 @esrayg 1
21 @aselatilgan o
22 @pembehayaller06 o
23 @Hayalimdi gercek oldu 1
24 @Gokkusagi80 kadriye 2
25 @mayissinegi o
26 @Mfsg o
27 Gullbahcemm 1
28 @Yariiimm 1
28- N nisan06 1
29- @Yasmin42423 1
30- @Erolummm 1
31- @sekerz o[/USER]
Ayy mfsg ye yazıcam derken sana yazmışım altalta olunca iyiki söyledin düzeltirim hemenIşıl ben okuyamadım hastayım biliyosun benim için 1 yazmışın ama ben uyarmak istedim hakka gecmesin die canim bilgin olsun.ben sadece adetli olmama karşin normal olarak Allaha dua ediyom bütün kizlara şuan için
Hakka girer die korktum.bir de baktim öyle görünce söylemesem vicdan azabı duyardim canim saol cvp verdiğin içinde. Allah hepinizin duasini kabul etsinAyy mfsg ye yazıcam derken sana yazmışım altalta olunca iyiki söyledin düzeltirim hemen