Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım benim yarın akşama kadar bekle eksik olursa düşünürsün jokerimiz :)Sorun değil ben kalanı okur bitiririm akşamına :)
Canım sana 1 yazıyorum Allah kabul etsinKalan meryen suresi varsa bnde alabilirim
Saol canim insaallah rabbim dualarimizi kabul etsinCanım sana 1 yazıyorum Allah kabul etsin
AminnnSaol canim insaallah rabbim dualarimizi kabul etsin
Tamam canım allah kabul etsin@Vayneymis okudum bir tane
İyi iyi şükür canımKızlar bugün şükür geldim 5 haftalık gözüktü kese pihtilasma varmı diye kan falan aldılar normal dedi şimdilik pazartesi gidecem sonuca
Canım şimdi yalnışım varsa düzelt beni bugün aşılama oldum dinlenmedeyim yarın ayşe için okuycam değil mi sureyi. Ardından da okudum diye sana geri dönüş yapıcamCikolatalikurabiyem Ayşe için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa 14
5- @HemDeliHemAsik 7
6- R4bi4 0
7- @Vayneymis 3
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- BitmeyenUmidim 0
11- SEVDAM07 0
12 nursevdi 0
13 T Tatlianne20 o
14- L lionyez o
15 B Burcinak o
16 miyaww__ o
17 @Mucizeolsakeske 1
18 turuncusemsiye 0
19 gunes0101 0
20 @esrayg 1
21 A aselatilgan o
22 P pembehayaller06 o
23 @Hayalimdi gercek oldu 1
24 @Gokkusagi80 kadriye 2
25 mayissinegi o
26 Saklicennet o
27 Gullbahcemm o
28 Yariiimm 1
28- N nisan06 1
29- Yasmin42423 0
30- Erolummm o
31- Ovaras o[/USER]
Allah şifa versin canım unutma başkasına okuduğunda Allah senin durumuna da yardım ederCanım şimdi yalnışım varsa düzelt beni bugün aşılama oldum dinlenmedeyim yarın ayşe için okuycam değil mi sureyi. Ardından da okudum diye sana geri dönüş yapıcam