- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Kıss hep beraber dedim zatenAminn Rabbim tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun herkesin bir sıkıntısı derdi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıss hep beraber dedim zatenAminn Rabbim tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun herkesin bir sıkıntısı derdi var
Evet öyle dedinKıss hep beraber dedim zaten
Hoşbulduk arkadaslar.
Evet canım ayşe niyetine yarına kadar kaç tane okuyabilirsen 17 kalmışCanim ben anlamadim olayi. Simdi ne yapacagiz ayse icin bir tane meryem suresi mi okuyacagim
Canım ben 10 okudum yarın biticek gibi 4 tane daha yaz bana sen sabah okurum inşaallahKalan 17 kızlar
Ayse icin bugun baslamadik mi neden bu acele anlamadim canim.Evet canım ayşe niyetine yarına kadar kaç tane okuyabilirsen 17 kalmış
Ooo süper çok teşekkür ederizCanım ben 10 okudum yarın biticek gibi 4 tane daha yaz bana sen sabah okurum inşaallah
Yok canım üç gümümüz var önemli değilAyse icin bugun baslamadik mi neden bu acele anlamadim canim.
Gittikçe sayımız çoğalıyo canım acele değilde 2 günde bitiyo hemen hemen o yüzden öyle yazdımAyse icin bugun baslamadik mi neden bu acele anlamadim canim.
Sorun değil ben kalanı okur bitiririm akşamına :)Yok canım üç gümümüz var önemli değil
Tamam canım acele etmeTamm canim okuyayim birazdan.