- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Sana da hayırlı cumalar bu aradaHayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar ben de adet oldum 1 hafta okuyamayacagim ama gözüm kulağım duaya açılan avucum hep sizinle olacak ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da hayırlı cumalar bu aradaHayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar ben de adet oldum 1 hafta okuyamayacagim ama gözüm kulağım duaya açılan avucum hep sizinle olacak ❤
Tamam canım sana da 1 yazıyorum o zaman olur muBende yarın okurum kaç tane kaldıysa bugün izin günümdü temizlik yaptım hiç giremedim öğleden sora kusura bakmayın çok boş vaktim yok ama oldukça hepimize dua etmekle geçiriyorum hakkınızı helal edin
Evet canım akşama anca biter tamam ismini yazarım :*@Vayneymis canim çikolatalıkurabiyeden sonra sira benim degilmi eger sira benim se ismim Abdullah kizi Zeynep ..
Canim kuran dersim var giremezsem die yaziyim dedim
Allah kabul etsin ben bitirdim rabbim hayirlisiyla ne muradi varsa versin insaallahGünaydın kızlar aldıklarınızı okuma dışında 2 tane kaldı bilginiz olsun okuyanlar okumasın
Tamam canım çıkarıyorumArkadaşlar ben yanlisikla girdim beni çıkartın vebale girmek istiyorum okuyup okuma da
Amin canım ama ne muradı varsa derken :)) hepinizin duası hamilelik içinAllah kabul etsin ben bitirdim rabbim hayirlisiyla ne muradi varsa versin insaallah