- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Ismin ne cnm
Ayşe canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Ismin ne cnm
.Aminnn canımmm inşaallah ben daha başlamadım ama nick lemi niyet edelim isim yazıcakmısın ???
Evet canım soğan suyu içtim söktü şükür :)Tam yazıcaktım konu dağılmasın die vazgeçip silmiştim söktü mü die sağlık olsun canım
Kistin de kaybolmuş inş Allah yardım ediyorEvet canım soğan suyu içtim söktü şükür :)
Şimdi bir an önce bitse de adaçayı yağına başlasam diyorum :)))Kistin de kaybolmuş inş Allah yardım ediyor
Hadi bakalım yeni bir ay başlıyor taptaze umutlarla dolu ❤Evet canım soğan suyu içtim söktü şükür :)
Amin teşekkür ederiz biz de yeni başladık hemen bir arkadaş hamile olduBu surenin gücüne inanin kizlar annem bana gunde 1 olmak uzere 41 tane okudu .2 3 ay icinde hamile kaldim Rabbim size de nasip etsin insallah .
Hep beraber inşallah canım benim, Allah bizimle olsunHadi bakalım yeni bir ay başlıyor taptaze umutlarla dolu ❤
Tamam canım allah kabul etsin@Vayneymis canım ben yine 1 tane aldım okumaya baslıycam sen bana 1 yaz
Aminn Rabbim tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun herkesin bir sıkıntısı derdi varHep beraber inşallah canım benim, Allah bizimle olsun