AminnnSağol canım inşallah şimdiden dualarımız kabul olsun
Tamam olurTamam tsk ederim ozaman okuduğum da bildirim size
Onu zamanı gelince hallederiz isim sırasına göre diil ilk sıra aysel ikinci sıra da H hayalalemiveben üç de ben olmak isterim başka aciliyet yoksa P pembehayaller06 da acilmiş birazAnladım peki herkese sırayla mi gececez
Ay iyki söyledin ekledim hemen :)) Allah razı olsun allah kabul etsinBeni ilk sayfaya eklememişsin canım. :)
@Vayneymis
1 tane okudum.
TamamOnu zamanı gelince hallederiz isim sırasına göre diil ilk sıra aysel ikinci sıra da H hayalalemiveben üç de ben olmak isterim başka aciliyet yoksa P pembehayaller06 da acilmiş biraz
Zamanla hallederiz akışına bırak o konuyu
Ay iyki söyledin ekledim hemen :)) Allah razı olsun allah kabul etsin
İnşallah aminnn
Amin canım. :)
Allah kabul etsin inşallah. :)
Daha okurum ben.
Kızlar yazamadım ama Bat 19 A kadar bende istiyorum bana okunmasınıOnu zamanı gelince hallederiz isim sırasına göre diil ilk sıra aysel ikinci sıra da H hayalalemiveben üç de ben olmak isterim başka aciliyet yoksa P pembehayaller06 da acilmiş biraz
Zamanla hallederiz akışına bırak o konuyu
Şimdi kopyalıcam aynı konuyu :)ya benim adetim var düzensiz nasıl olcak anneme falan okutmayı düşünüyorum sırayla herkezemi okuyoruz yoksa hepimiz ayrı ayrımı
Tamam inş seni de yetiştirmeye çalışıcazKızlar yazamadım ama Bat 19 A kadar bende istiyorum bana okunmasını
Bende dönemim geçsin öyle okuyabilirim dönemimdeyim şuan . Hepimiz için hayırlısını nasip etsin rabbim .Tamam kızlar okuyunca okudum demeyi unutmayın pazar günü olanlar ikinci listeye :) sanki bi liste bitti de napalım cumaya kadar 41 bitecek
AminBende dönemim geçsin öyle okuyabilirim dönemimdeyim şuan . Hepimiz için hayırlısını nasip etsin rabbim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?