- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
AminnnSağol canım inşallah şimdiden dualarımız kabul olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnSağol canım inşallah şimdiden dualarımız kabul olsun
Tamam olurTamam tsk ederim ozaman okuduğum da bildirim size
Onu zamanı gelince hallederiz isim sırasına göre diil ilk sıra aysel ikinci sıra da H hayalalemiveben üç de ben olmak isterim başka aciliyet yoksa P pembehayaller06 da acilmiş birazAnladım peki herkese sırayla mi gececez
Ay iyki söyledin ekledim hemen :)) Allah razı olsun allah kabul etsinBeni ilk sayfaya eklememişsin canım. :)
@Vayneymis
1 tane okudum.
TamamOnu zamanı gelince hallederiz isim sırasına göre diil ilk sıra aysel ikinci sıra da H hayalalemiveben üç de ben olmak isterim başka aciliyet yoksa P pembehayaller06 da acilmiş biraz
Zamanla hallederiz akışına bırak o konuyu
Ay iyki söyledin ekledim hemen :)) Allah razı olsun allah kabul etsin
İnşallah aminnn
Amin canım. :)
Allah kabul etsin inşallah. :)
Daha okurum ben.![]()
Kızlar yazamadım ama Bat 19 A kadar bende istiyorum bana okunmasınıOnu zamanı gelince hallederiz isim sırasına göre diil ilk sıra aysel ikinci sıra da H hayalalemiveben üç de ben olmak isterim başka aciliyet yoksa P pembehayaller06 da acilmiş biraz
Zamanla hallederiz akışına bırak o konuyu
Şimdi kopyalıcam aynı konuyu :)ya benim adetim var düzensiz nasıl olcak anneme falan okutmayı düşünüyorum sırayla herkezemi okuyoruz yoksa hepimiz ayrı ayrımı
Tamam inş seni de yetiştirmeye çalışıcazKızlar yazamadım ama Bat 19 A kadar bende istiyorum bana okunmasını
Bende dönemim geçsin öyle okuyabilirim dönemimdeyim şuan . Hepimiz için hayırlısını nasip etsin rabbim .Tamam kızlar okuyunca okudum demeyi unutmayın pazar günü olanlar ikinci listeye :) sanki bi liste bitti de napalım cumaya kadar 41 bitecek
AminBende dönemim geçsin öyle okuyabilirim dönemimdeyim şuan . Hepimiz için hayırlısını nasip etsin rabbim .