Bat şubat 20 zaten şuan dönemin içindeyim .Kızlar biraz yoğunluk oldu da o yüzden herkes bat tarihini yazsın sıraya alalım ikinci sıra dolu ondan sonrakiler bat a göre ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat şubat 20 zaten şuan dönemin içindeyim .Kızlar biraz yoğunluk oldu da o yüzden herkes bat tarihini yazsın sıraya alalım ikinci sıra dolu ondan sonrakiler bat a göre ok
İlk sayfaya yazdım batıBat şubat 20 zaten şuan dönemin içindeyim .
Allah kabul etsinCANIM giremedim benden de 4 tane yaz Canım
Meryem suresini 41 gün okumak gerekmiyomu günde birtane 41 gün boyunca yanlışmı biliyorum acabaTamam inş seni de yetiştirmeye çalışıcaz
1 tane okudum, ben transfer oldum pozitif sonuçta aldım..transferimin 24.günü değerlerim %80 e yakın artarken bugün %40 arttığını gördüm, keseyi gördüm şimdi kalbi duymayı bekliyoruz dr düşük olucak dedi moralim çok bozuk..Allah kabul etsin dualarımızıAllah kabul etsin
Doğru ama 41 tane okunması da makbulMeryem suresini 41 gün okumak gerekmiyomu günde birtane 41 gün boyunca yanlışmı biliyorum acaba
Bat tarih 11 de hayırlısıBatları yarın akşama kadar yazmış olalım
Bat tarih 11 de hayırlısı
Yarina mi bitecek yarin okuyum ben cok giremedim misafirlerimiz var
Tmm canim sagol okurum inş. .Yarına değil arkadaşım, haftaya cumaya kadar.
Tmm canim sagol okurum inş. .
Allah kabul etsin canım benim1 tane okudum, ben transfer oldum pozitif sonuçta aldım..transferimin 24.günü değerlerim %80 e yakın artarken bugün %40 arttığını gördüm, keseyi gördüm şimdi kalbi duymayı bekliyoruz dr düşük olucak dedi moralim çok bozuk..Allah kabul etsin dualarımızı
Kuzum olmadimT Tatlianne20 hasta oldun mu bugündü günün değil mi
Diğer haftaya beni koyabilirmisiniz çok aciliyet varmı ??Onu zamanı gelince hallederiz isim sırasına göre diil ilk sıra aysel ikinci sıra da H hayalalemiveben üç de ben olmak isterim başka aciliyet yoksa P pembehayaller06 da acilmiş biraz
Zamanla hallederiz akışına bırak o konuyu
Benim bat 14 şubat :/Kızlar biraz yoğunluk oldu da o yüzden herkes bat tarihini yazsın sıraya alalım ikinci sıra dolu ondan sonrakiler bat a göre ok