- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Çünkü iki gündür mücadele ettim son kez etiketlicem dedim ya :) kesin olanlar demiştim iki gündür kopukluk oldu ben de kesin olanları ekledimAma ben yokum listede
Seni de şimdi ekledim madem kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü iki gündür mücadele ettim son kez etiketlicem dedim ya :) kesin olanlar demiştim iki gündür kopukluk oldu ben de kesin olanları ekledimAma ben yokum listede
Olur tabiki de Allah Razı olsun. Haftaya çarşamba sonucun belli olacak. Sadece dilinizden dua ederseniz çok sevinirim. Mehmet kızı Melek diye dua edebilir mısınız olumlu pozitif sonuç çıkmasi için. Bu 2. Tedavim. Allah Razı olsun şimdiden. Ben de ilk sıradaki arkadaş için yarından itibaren okur haber veririm.H hayalalemiveben inşallah sonucun başarılı olur bu hafta Aysel için okuyoruz senin içinde ikinci sırayı veririz olur mu
Tamam canımm Allah senden de razı olsun inşallah sonucun iyi çıkar ... Mehmet kızı meleğin sonucu pozitif çıksın allahımm aminnOlur tabiki de Allah Razı olsun. Haftaya çarşamba sonucun belli olacak. Sadece dilinizden dua ederseniz çok sevinirim. Mehmet kızı Melek diye dua edebilir mısınız olumlu pozitif sonuç çıkmasi için. Bu 2. Tedavim. Allah Razı olsun şimdiden. Ben de ilk sıradaki arkadaş için yarından itibaren okur haber veririm.
Bende katilabilirmiyim lütfenn yeni üye oldummerhaba arkadaşlar
Amaç:
Topiğimizin amacı konu başlığından da anlaşılacağı üzere hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olmamız için Meryem suresi okumak
Kurallar:
1) her hafta bir kişi için 41 Meryem suresi okunacak
2) iki defa mazeretsiz bildirim yapmayanlar liste dışına alınacaktır
3) editörlerimizin de belirttiği üzere sohbet yasaktır
Not:şöyle mi yapsak böyle mi şeklinde önerilere açık değiliz çünkü takdir edersiniz ki sitede farklı amaç ve şekillerde çeşitli topikler mevcut
1-@ceymi (AYSEL)
2- U Umudumallahtan
3-@Erwaaaa
4-@HemDeliHemAsik
5-@R4bi4
6-@vayneymis
7- A AsyaaAyazz
8-@Cikolatalikurabiyem
9@selcanmehmetcan
10-@meha123
11-@nurtenn64
12-@SEVDAM07
13-@Durbidk
14-@nursevdi
15- T Tatlianne20
16-@elsin1
17-@lionyez
18-@Fatmae20
19-@Burcinak[/USER] (okumadı)
20- K Karak87
21- Hllkl
22- H hayalalemiveben
23- P pembehayaller06
Hepimiz için hayırlı olsun
Tabi ki ne demekBende katilabilirmiyim lütfenn yeni üye oldum
Cumaya kadar istediğin gün ve istediğin zaman haftaya cumaya kadar Aysel için okunacakPeki arkadaşlar ben ne zaman okicam
Tamam seni de ekliyorumCanım ben de isterim bebek için... şimdi adet oluyorum adetim bitsin okurum inşallah
Sağol canım inşallah şimdiden dualarımız kabul olsunTamam seni de ekliyorum
Bende okumaya baslimi aysel hanım için ben çok anlamadım sistemiCumaya kadar istediğin gün ve istediğin zaman haftaya cumaya kadar Aysel için okunacak
Camım çok basit her hafta bir kişiye 41 Meryem suresiBende okumaya baslimi aysel hanım için ben çok anlamadım sistemi
Tamam tsk ederim ozaman okuduğum da bildirim sizeCamım çok basit her hafta bir kişiye 41 Meryem suresi
Bu hafta Aysel için okunuyor