Konu muhabbete dönmesin ve kapatılmasın die bir seferde toplu yazıcam şimdi canımCanım hindistan cevizine benzettim ben bunu, adı ne ki meyvenin? Şuan hacda olan tanıdığım yokKabuğuyla mı kaynatıyoruz? Hepsini bir defada mı kaynatıp içiyoruz?
Erkek faktöründe de işe yarar mı acaba?Aminnnnn
Ayy sağ ol canımm inşallahhh :) hepimize hayırlı kısmetli bebişler gelir umarım :)@Repse @mavimilena_ @Mavimilena @berra000
@limelemon @ddenizyildizii @seray ayAleynanur41 Squid @Alya_sura88
@Gzd92 @emel-y @vals_dancer @Psikolazzz
İnşaşşah sizlere de şifa olur
Aminnnn sen de sağol :))))Ayy sağ ol canımm inşallahhh :) hepimize hayırlı kısmetli bebişler gelir umarım :)
Onu duymadım canım maalesefErkek faktöründe de işe yarar mı acaba?
İNŞALLAH ALLAHIM gece rüya da gördüm çok kötüydü rüyam ama anlamı güzeldiCanim benim cok sagol ama almayayim ben henuz evli degilim
AMİN İNŞALLAAAAH :)@Repse @mavimilena_ @Mavimilena @berra000
@limelemon @ddenizyildizii @seray ayAleynanur41 Squid @Alya_sura88
@Gzd92 @emel-y @vals_dancer @Psikolazzz
İnşaşşah sizlere de şifa olur
Anladım canım sağol. Denerim inşallah. Buralarda satılıyordur umarım. Eşimde ileri hızlı sorunu var bizim hücreler biraz yavaş hızlanması gerekiyormuş. Ama hızlı olanlardan da Allah ol derse olur.Onu duymadım canım maalesef
Ama eğer tıbben imkansız bişey değilse eşinin sorunu . işe yarar mantıken .
Ama bayanın içtiğini duydum sadece .
Bayanın içmesi gerektiği , bayanda sorun var anlamında değil
Sen de sağol canımAnladım canım sağol. Denerim inşallah. Buralarda satılıyordur umarım. Eşimde ileri hızlı sorunu var bizim hücreler biraz yavaş hızlanması gerekiyormuş. Ama hızlı olanlardan da Allah ol derse olur.
Bende hurma poleni ve Acve hurması şifa oluyormuş diye duydum. Bunları da araştırın.
Eki Görüntüle 2148313 Kızlar
Erwaaaa @Yasmin42423 Cikolatalikurabiyem Saklicennet @Meleekk3 Yariiimm @Dil-i bitab @HemDeliHemAsik @nursevdi
@glmserser
@hayalalemiveben
@pelinimben
@annesinineseri
icroc
@bahar1143
@Samsungeliniii
@ayavuz18
@Mirac46
@Denizliche
@pembehayaller06
@Minnoskafa
@cibilicibilisaksak06
@ftmclk
@cansu_tr
@darrbee
@ayten_rafo
@Eslasaydam
@mylittlebird
@blackpearl92
@Judy_K
@Asiyemmm2121
Belki dieceksinizçinizden
Yine nelerle uğraşıyor ama sizlere yardımım olmasını çok istiyorum
Eğer büyük bi sorununuz yoksa
Emin olun hamile olucaksınız
Eğer hayırlısı ise olalım
Değilse hiç olmayalım
Kesin duam bu
Hacdan gelen sert kabuklu meyveyi kaynatıp için ve tek isteğim bana dua edin
Aaa şaşırdım ve üzüldüm canım ama elinden geleni yapmıssın.
Kullandım ben canim.Eşimle ikmizde de sorun yok..Olmayınca olmuyor ışte..kader..
Benimde var hem meyvesi hem otu meryem otu diye geciyor biz kıramamıştik siz nasıl basardinız ici bembeyaz ne güzelmiş suda bekletip icmiştim ama nasip olmuyor malesef otunu suda beklettigin zaman cicek gibi genisliyor sudan çikardîgında kuruyup eski halini alıyor ve ömür boyu bisey olmuyor tanıdığımız umreden getirmişti hayırlısı artıkEki Görüntüle 2148313 Kızlar
Erwaaaa @Yasmin42423 Cikolatalikurabiyem Saklicennet @Meleekk3 Yariiimm @Dil-i bitab @HemDeliHemAsik @nursevdi
@glmserser
@hayalalemiveben
@pelinimben
@annesinineseri
icroc
@bahar1143
@Samsungeliniii
@ayavuz18
@Mirac46
@Denizliche
@pembehayaller06
@Minnoskafa
@cibilicibilisaksak06
@ftmclk
@cansu_tr
@darrbee
@ayten_rafo
@Eslasaydam
@mylittlebird
@blackpearl92
@Judy_K
@Asiyemmm2121
Belki dieceksinizçinizden
Yine nelerle uğraşıyor ama sizlere yardımım olmasını çok istiyorum
Eğer büyük bi sorununuz yoksa
Emin olun hamile olucaksınız
Eğer hayırlısı ise olalım
Değilse hiç olmayalım
Kesin duam bu
Hacdan gelen sert kabuklu meyveyi kaynatıp için ve tek isteğim bana dua edin
ÜzüldümBenimde var hem meyvesi hem otu meryem otu diye geciyor biz kıramamıştik siz nasıl basardinız ici bembeyaz ne güzelmiş suda bekletip icmiştim ama nasip olmuyor malesef otunu suda beklettigin zaman cicek gibi genisliyor sudan çikardîgında kuruyup eski halini alıyor ve ömür boyu bisey olmuyor tanıdığımız umreden getirmişti hayırlısı artık
Amin inşallah CanımKızlar ara verdik yoğun okumalardan (gerçi Benim yoğun okumam yok :))
Ama yine de günde 1 meryem suresi okumaya çalışalım ve namazlarımızı kılmaya çalışalım
Hayırlı iftarlar
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?