- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım işe yaradı mı vayneymis benO sert meyve hakkında tam bilgiye ulaşamadım herkes farklı yapmış
Güzel duaların için amin canım nasipte ne varsa onu göreceğiz bakalım hayırlısını istiyoruz Rabbimden belki de hayırlı vakit henüz gelmedi hayırlısı ❤
Tatlım ben yemedim o meyveden hiçCanım işe yaradı mı vayneymis ben
GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA
GÜNLÜK 41 TANE OKUYORUZ
Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır
Listemiz
1 Erwaaaa (Tuğba)
2- @S I_nurseven (ışıl)
3- Cikolatalikurabiyem (Ayşe)
4- nursevdi (nurseven)
5- Y yariimm (Elif ve eşi levent)
6- Yasmin42423 (Yasemin ve eşi Muhammed)
Listemize katılmak isteyenler liste bitiminde alınır
Kızlar hamile olabildiniz mi
İnşallah
GÜNLÜK 1 ARKADAŞIMIZA
GÜNLÜK 41 TANE OKUYORUZ
Üstüste 2 gün okuma yapmayanlar pasife alınmakla 3ncü gün listeden çıkarılır
Herkes en az 1 sûre okumalıdır veya dağıtmalıdır
Listemiz
1 Erwaaaa (Tuğba)
2- @S I_nurseven (ışıl)
3- Cikolatalikurabiyem (Ayşe)
4- nursevdi (nurseven)
5- Y yariimm (Elif ve eşi levent)
6- Yasmin42423 (Yasemin ve eşi Muhammed)
Listemize katılmak isteyenler liste bitiminde alınır
Kızlar hamile olabildiniz mi
İnşallah olmuşsunuzdur
Devam edelim mi birlikte ??
Tamam olurDevam edelim canım katılmak isteyenleri belirleyip tekrar başlatalım.
Biz listeyi oluşturalım ozaman gelen oldukça ekleriz bi kaç kişi daha gelince başlarızTamam olur
OlurBiz listeyi oluşturalım ozaman gelen oldukça ekleriz bi kaç kişi daha gelince başlarız
Canım beni de ekler misiniz listeyeBiz listeyi oluşturalım ozaman gelen oldukça ekleriz bi kaç kişi daha gelince başlarız
Biz listeyi oluşturalım ozaman gelen oldukça ekleriz bi kaç kişi daha gelince başlarız
Allah kabul etsin inşallah canım en yakın zamanda hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimKızlar iyi akşamlar benim de bugün bitti Allahım duysun sesimizi
Amin canım birde salatı tefriciye okuyorum tek başıma inşallah biticek oda birde çok araştırıyorum ben böyle şeyleri hayıt tohumunu bi araştırın kızlar ona da başladımAllah kabul etsin inşallah canım en yakın zamanda hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim