Aynen cnm ben okuyabildiğim kadar bildiricem sana ramazan bitimine kadar idare edin beni sonra aynen devam inşaallahTamam canım üzüldümSağlık olsun allah kabul etsin kuranlarını....
Tamam sen sayı bildirince yazArım
Tamam canımAynen cnm ben okuyabildiğim kadar bildiricem sana ramazan bitimine kadar idare edin beni sonra aynen devam inşaallah
CAnım bana oku ve dua et olur mu?
Amin canım Allah cümlemizden razı olsun, kötü haberim var maalesef MERVE ye de okuduktan sonra beni listeden çıkarır mısın? Hafızlığıma yönelmem gerekiyor, müsait oldukça yardım ederim inşAllah ama listede olamicam canım hakkınızı helal edinYasmin42423 canım kıymetini çok iyi biliyorum hep dualarımda ve aklımdasın
Dil-i bitab sen de çok iyisin allah razı olsun iyki gelmişsin aramıza@Erwaaaa ikk gözağrım asla unutmam seni
Üçünüz 10 ar 15 er okuyosunuz
Bizler 1 er 2 şer okuyarak tamamlıyoruz
Allah sizlerden de bizlerden de razı olsun hayırlı ramazanlar
Tabiki okicam canım sıkıntı yok 15 tane okuyorum ya belki okadar okuyamam ramazan boyunca yetişemeyebilirim ama okumamazlık etmem inşaallahCAnım bana oku ve dua et olur mu?
Kaç tane okuyabilirsen. Allah razı olsun şimdiden.
Seni dövmeyi seviyorum ama :))) çok okuyanları belirterek ettim :) sana da edicem özel olarak yazarım :))@S I_nurseven asıl ben seni döbeveğim.Herkese hayır dua var bana Yok. Ben hep dövüleceğim zaman hatırlanıyorum.
Canım yaaCAnım bana oku ve dua et olur mu?
Kaç tane okuyabilirsen. Allah razı olsun şimdiden.
helal olsun tabi kiAmin canım Allah cümlemizden razı olsun, kötü haberim var maalesef MERVE ye de okuduktan sonra beni listeden çıkarır mısın? Hafızlığıma yönelmem gerekiyor, müsait oldukça yardım ederim inşAllah ama listede olamicam canım hakkınızı helal edin
Sağol canım sen de Allah'a emanet ol :)helal olsun tabi ki
Kolay gelsin
Allah’a emanet ol
Allah kabul etsinnn2 tane okudum. ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?