Teşekkür ederiz bizi çok mutlu ettin ben de çok heyecanlıyım doğru dürüst dua etmemiştim bu zamana denk maalesef ama şuan duadan başka bişey düşünmüyorum belki de allah duasız bebek sahibi olmamızı istemedi
Biz duamızı da yapalım da elimizden gelen bişey kalmasın
ben akşam okuycam inşallah. Beni çıkarma canım. okuyunca bilgi veririm yineBu akşama kadar müddet demiştim canım
Etiketlemesiz cevapsa görmemişsindir
Merak etme
Şu an kimin için okunuyor CANIM benim yarın test günümde bir umut belki kabul olur
41 Meryem suresinin tamamı için niyetimizŞu an kimin için okunuyor CANIM benim yarın test günümde bir umut belki kabul olur
41 Meryem suresinin tamamı için niyetimizŞu an kimin için okunuyor CANIM benim yarın test günümde bir umut belki kabul olur
Ben alacaktım yetişemedim bugün misafirim vardı :/
Tamam canım listeye baktım cumartesi 2 kere okumuşsun zaten anımsamıştım o yüzden listeden çıkarmıcam Yarından soraki arkadaşa niyet edersin daha niyet etme ben bildirimde bulununca etBen alacaktım yetişemedim bugün misafirim vardı :/
Evet :)2. Arkadaşımızın ki de bitiyor Allah'ın izniyle.
Tamam canım teşekkür ederim ♡Tamam canım listeye baktım cumartesi 2 kere okumuşsun zaten anımsamıştım o yüzden listeden çıkarmıcam Yarından soraki arkadaşa niyet edersin daha niyet etme ben bildirimde bulununca et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?