- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 35
Siz fazla polyanicisinz ben umudunu fln kirmiyorum cocukmu arkadas gercekleri demeyelim illaki bu forma giriyosa yasanilan deneyimleri anlatmislardir herkes ve yine soyluyorum icinde tutmayanlarn yasam oykusude vardir bu insanin kendine kalmis ister olumlu tarafi alir ister olumsuz tarafi size neoluyor Anlamadim?Oncelikle size kotu soz soylediniz diyen olmadi sadece asilamayi ilk defa yaptirmaya calip mudu olan insanlarin umudunu kirmis oluyorsunuz birde tutma orani %25 demissiniz ya normal hamileliktede gebelik olmasi %25 dir etrafiniza baktiginizda bizim gibilerin sayisi epey az normal hamile kalanlarin cok yani %25 orani az bir oran degil iyi aksamlar
Günde kaç tane canımRabbi hebli minesalihin bugünden itibaren okumaya başladım ben de gün içinde içinden oku iş yaparken annem de bu dua ile hanile kalmış
Sayısı yok bu duanınGünde kaç tane canım
Sağol canımYa Halık Ya Bari Ya Musavvir Celle Celaluhu esmaları da gebe kalmaya yönelik..
Eşin mi mızmızlanıyo :) doğru canımm öncelik onlar sadece dua ile olmuyo :)):) tmm canım sıkıntı yok benimki biraz mızmızlanıyoda fazla okuyamıyorum ilgi bekliyo :)
Regli dönemindeyim.Salı günü için 5 tane yazabilirsiniz .41 Meryem suresi tamamlanmış olduğunda kaldırıcam canım . Sana okuyan arkadaşlar vardı belki meleğe de okurlar yarın akşama kadar süre veriyorum
Tamam benim de öyle ...Canim yarin bende 1 tane daha okurum fazlada okumak isterim fakat kendimede okuyorum ayni zamanda biliyorsun yasinde okuyorum zikirlerimde var sana yarin yazarim okuyunca
Aynen canımmEşin mi mızmızlanıyo :) doğru canımm öncelik onlar sadece dua ile olmuyo :))
TamamRegli dönemindeyim.Salı günü için 5 tane yazabilirsiniz .
Kaç oldu canım saydınmı ?
Tam şimdi sayıyodum :) döncem sana dört dakikayaKaç oldu canım saydınmı ?
Tamamm salı bitirelim yarın okimim o zaman salı kalırsa okurum hayırlı gecelerrErwaaaa canIMF 7 tane kaldı pazartesi bitirmeyip Salı’ya kaydıralım ki Çarşamba sonuç alıcak H hayalalemiveben taZe taZe iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?