:)Arkadaşlar sadece 19 tane kaldı
Aşağıdaki arkadaşlardan mazeretsiz olanlar toplamda 10 tane okusun yeterli kişi başı bir Kızlar
Erwaaaa ya 9 tane vericem Allah’a şükür baya katkısı oluyor sizden istediğim sadece yarın akşama kadar 1 tane Meryem suresi okumanız
Okumayan arkadaşlar
U UmudumallahtanR4bi4 A AsyaaAyazz @selcanmehmetcan M meha123
D Durbidk @nursevdi T Tatlianne20 E elsin1 L lionyez F Fatmae20 B Burcinak K Karak87Hllkl P pembehayaller06
F Fenomenalpolyanna_30 turuncusemsiye
41 Meryem suresi tamamlanmış olduğunda kaldırıcam canım . Sana okuyan arkadaşlar vardı belki meleğe de okurlar yarın akşama kadar süre veriyorumCanım etiketlediklerinden hiç okumayanlar var kaldır bence onları
Canım 23 okundu 18 kaldı sen 8 tane okur musun geriye 10 kalıcak başka okuma eğer tamamlanmazsa okursun okKaçtane kaldı canım saydınmı okunanları birazdan okicam ben yine
Tmm canım okuyorum şimdi 4 tane okim gece de okurum benCanım 23 okundu 18 kaldı sen 8 tane okur musun geriye 10 kalıcak başka okuma eğer tamamlanmazsa okursun ok
Tamam yarın geceye kadar süren var acele etme :) kalırsa da @HemDeliHemAsik a dicemTmm canım okuyorum şimdi 4 tane okim gece de okurum ben
:) tmm canım sıkıntı yok benimki biraz mızmızlanıyoda fazla okuyamıyorum ilgi bekliyo :)Tamam yarın geceye kadar süren var acele etme :) kalırsa da @HemDeliHemAsik a dicem
Oncelikle size kotu soz soylediniz diyen olmadi sadece asilamayi ilk defa yaptirmaya calip mudu olan insanlarin umudunu kirmis oluyorsunuz birde tutma orani %25 demissiniz ya normal hamileliktede gebelik olmasi %25 dir etrafiniza baktiginizda bizim gibilerin sayisi epey az normal hamile kalanlarin cok yani %25 orani az bir oran degil iyi aksamlarBlkide tutar hic belli olmz sanki kotu bsey soylemisim gbi sozumu baltalamazsanz sevinrm
Canim yarin bende 1 tane daha okurum fazlada okumak isterim fakat kendimede okuyorum ayni zamanda biliyorsun yasinde okuyorum zikirlerimde var sana yarin yazarim okuyuncaTamam yarın geceye kadar süren var acele etme :) kalırsa da @HemDeliHemAsik a dicem
Hangi zikirleri ne için yapıyorsunuz bende hergün Yasin okuyorum daha öncede 41 Meryem suresi okumuştumCanim yarin bende 1 tane daha okurum fazlada okumak isterim fakat kendimede okuyorum ayni zamanda biliyorsun yasinde okuyorum zikirlerimde var sana yarin yazarim okuyunca
5 tane okudum canım bunlarıda yazTamam yarın geceye kadar süren var acele etme :) kalırsa da @HemDeliHemAsik a dicem
Rabbi hebli minesalihin bugünden itibaren okumaya başladım ben de gün içinde içinden oku iş yaparken annem de bu dua ile hanile kalmışHangi zikirleri ne için yapıyorsunuz bende hergün Yasin okuyorum daha öncede 41 Meryem suresi okumuştum
Tamam allah kabul etsin :)))5 tane okudum canım bunlarıda yaz
Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir Celle Celaluhu esmaları da gebe kalmaya yönelik..Hangi zikirleri ne için yapıyorsunuz bende hergün Yasin okuyorum daha öncede 41 Meryem suresi okumuştum
Yanlış canım 10 yap sen onu sabah 4 okudum az önce 5 okudum şimdi 1 tane daha okicam
Kaçar taneYa Halık Ya Bari Ya Musavvir Celle Celaluhu esmaları da gebe kalmaya yönelik..
Üç esma yı bir anda okudum ben aynı yazdığım gibi belli bir sayı da gözetmedim bu şekilde duymustum zaten..aşılama günümde başlamıştım günde yaklaşık 1000 olmuşKaçar tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?